Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Bruke File History i Windows 8Using File History in Windows 8

Windows 8-filhistorikkverktøyet gir et enkelt backup-system for de fleste av dine personlige filer. Når programmet er konfigurert, følger programmet automatisk en periodisk tidsplan og kopierer til en ekstern stasjon alle filene som er lagret i bibliotekets mapper og skrivebordet, favoritter og kontakter. Den er ikke på som standard, men det er lett å starte, og du kan tilpasse ulike innstillinger.

Sikkerhetsverktøyene som tilbys i Windows 7, lar deg lage kopier av hele systemet, inkludert alle filer og systemfiler. Du kan ikke lage en bildefil av innstillinger i Windows 8. Microsoft bestemte seg for at alternativet allerede er tilgjengelig i Windows 8.

Du kan få tilgang til Windows 7-sikkerhetskopieringsverktøy i Windows 8, men Microsoft anbefaler at du ikke bruker begge settene med verktøy i Windows 8. Fungerer smart i bakgrunnen, fungerer Filhistorikk som en praktisk og automatisk prosess som ikke vil forstyrre din vanlige datamaskin bruk.

Tidligere XP og Vista versjoner

Tidligere sikkerhetskopieringsverktøy inkluderer Backup eller Restore Utility som ble levert i versjoner av Windows XP. En veiviser tillot deg å sikkerhetskopiere mappen Mine dokumenter, i tillegg til nettleservennene dine, skrivebordet og informasjonskapslene. Du kan også sikkerhetskopiere all datamaskinens informasjon og opprette en systemgjenopprettingsdisk. Det var en avansert modus som tilbys ulike typer sikkerhetskopiering, men du kan ikke normalt sikkerhetskopiere på eksterne stasjoner.

Etter å ha opprettet din første sikkerhetskopiering under Windows Back Up Files Wizard, kan du automatisere prosessen ved å konfigurere en daglig, ukentlig eller månedlig backupplan. Du kan sikkerhetskopiere til et eksternt USB-medium eller en DVD-plate. System- og applikasjonsfiler ble ikke inkludert i prosessen, men ble håndtert under forretnings- og profesjonelle versjoner av Windows med et komplett PC Backup-verktøy.

Bruk filhistorikk

For å bruke Windows 8 Filhistorikk må du først kontrollere at du har en ekstern harddisk med tilstrekkelig plass koblet til datamaskinen. Filhistorikken er ikke slått på som standard, så du må først aktivere den.

  1. Trykk på Windows-tast + X
  2. Klikk Søk
  3. Skriv filhistorikk
  4. Klikk på Innstillinger
  5. Klikk på Filhistorikk

Som du kan se på skjermbildet, kan du kopiere filer fra biblioteker, skrivebord, kontakter og favoritter, og det gjenkjenner den eksterne harddisken som mottar sikkerhetskopien.

Using File History in Windows 8
Filhistorikk På

Valg til venstre gir deg muligheten til å gjenopprette filer, velge stasjonen for sikkerhetskopiering, ekskluder mapper og forhåndsinnstillingsvinduet som vist nedenfor.

Using File History in Windows 8
Avanserte innstillinger

Advance Settings lar deg velge backupintervallet – standarden er hver time – og hvor lenge du vil beholde sikkerhetskopiene. Du angir hvor mye av hjemmedrevet plass du vil bruke til en midlertidig buffer hvis den eksterne stasjonen ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Hvis du er en del av et HomeGroup-nettverk, kan du også sette backup-stasjonen som standard for andre medlemmer av nettverket. Filer lagres med dato og klokkeslett.

Gjenopprette filer

Skriving Gjenopprett dine filer i stedet for filhistorikk i trinnene over får du til startskjermbildet for filhistorikk. Her vil du se ikoner av dine Kontakter, Skrivebord og Favorittfilmapper og Biblioteker som du har sikkerhetskopiert. Velg hvilke filer du vil gjenopprette fra disse mappene, og klikk på Gjenopprett nederst på skjermen, og skjermbildet Erstatt eller Hopp over filer vises.

Using File History in Windows 8
Gjenopprett dine filer

Du kan forhåndsvise filer før du gjenoppretter ved å dobbeltklikke på dem. Sammenligningsinformasjonen for begge filvalgene gjør at du kan se spesifikasjoner på tidligere versjoner av filen i et filkonfliktvindu. Du kan bestemme hvilken versjon av filen du vil gjenopprette.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt