Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvorfor Windows XP er en dårlig idéWhy Windows XP is a Bad Idea

Five REasons Not to Use Windows XP
Ikke bruk Windows XP lenger.

Windows XP er fortsatt overalt, lenge etter at tre versjoner av Windows har tatt plass, nesten tretten år etter introduksjonen. Jeg ser fortsatt Windows XP på legen mins kontor. Jeg så Windows XP siste gang jeg dro på et cruise. Og barnas datamaskin kjører Windows XP. Dette er alle ting som må endres. Her er fem gode grunner til at du må oppgradere nå.

  1. Den store. Windows XP-oppdateringer opphører i april 2014, bare noen få korte måneder unna. Det betyr at noen viktige sikkerhetsutnyttelser introdusert etter april, vil bli unpatched av Microsoft. Faktisk advarer noen eksperter om at Windows XP kan være en hackers drøm . Nå er det mulig at Microsoft kan bestemme seg for utsettelse – på grunn av antall bedrifter som fortsatt kjører XP – men for all hensikt vil det ikke lenger være trygt å bruke XP etter april.
  2. Windows XP har problemer med ny maskinvare, vil ikke kjøre mange nye spill, og er ikke optimalisert for moderne PC-arkitektur. Det liker ikke spesielt store harddisker eller solid state-stasjoner spesielt. Det var bare ikke designet for å vare så lenge.
  3. Windows XP, 64-bits utgaven, er ekstremt sjelden – nesten alle verdens XP-installasjoner er 32-bit. Det betyr at Windows XP ikke kan se mer enn 3,5 gigabyte RAM, uansett hvor mye RAM du har installert. 3,5 GB er begrenset og vil gi deg store problemer, selv om alt du gjør er å spille Flash-spill i nettleseren din. Glem å bruke Photoshop eller kjører et anstendig ikke-tilfeldig spill de siste fem årene.
  4. XP er ikke designet for berøring. Hvis PC-en din har en berøringsskjerm, eller om berøringsplaten på den bærbare datamaskinen er multitouch-kompatibel, kan du glemme å komme rundt Windows XP enkelt. Den ble designet når berøringsskjermen knapt eksisterte – de fleste berøringsskjermene på TV og i filmer var animerte feil – og egentlig vil ikke fungere uten mus og tastatur.
  5. Og til slutt – selv om Start Menu Reviver fungerer på Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, virker det ikke på Windows XP! Hvis noe er nok motivasjon til å oppgradere, så er vårt fantastiske gratis program det.

Overbevist? Mange PCer som kjører XP, kan håndtere Windows 7 eller Windows 8 med en mulig RAM-oppgradering på siden. Ta en titt på vår oppgraderingsguide for å hjelpe deg med å sikkerhetskopiere filene og innstillingene dine – og lagre Office-installasjonen din fra å treffe grensen – før du oppgraderer. Lykke til!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt