Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til revisjons FAILED Blue Screen of Death feilA Guide to the AUDIT FAILED Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “AUDIT FAILED” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, når alternativet CrashOnAuditFail er slått på. Det betyr at systemet mislyktes da det forsøkte å utføre en sikkerhetsrevisjon. Denne hendelsen skjer når sikkerhetsloggen nytt har nådd den angitte maksimale loggstørrelsen og tillater ikke logging av revisjonsinformasjon.

Denne BSOD-feilen vises også under initialiseringsprosessen for Windows 2000, NT og Server 2003 hvis systemet er konfigurert med alternativet Ikke overskriv hendelser eller når alternativet som er valgt for hendelsesloggpakking, er Overwrite-hendelser eldre enn (X) dager. Disse innstillingene forhindrer logging av revisjonsinformasjon når sikkerhetshendelsesloggen er full.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “AUDIT_FAILED” og “STOP 0xC0000244.” Noen brukere av Windows XP har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

For å løse BSOD-feilen “AUDIT FAILED” i Windows XP må du oppdatere systemet ved å installere XP-servicepakken som adresserer dette problemet. Du kan også løse dette problemet ved hjelp av Registerredigering, selv om prosessen må gjøres ved å opprette en parallell installasjon av Windows XP til en annen harddisk eller mappe, siden noen feil som oppstår under denne prosedyren, kan kreve at du installerer operativsystemet på nytt .

For å løse problemet, start Registerredigering ved å klikke på Start-knappen, klikk Kjør, og skriv regedit i søkeboksen og trykk på Enter. Marker HKEY_LOCAL_MACHINE med markøren, og klikk deretter Last inn hive på Fil-menyen. Etter å ha åpnet registret, skriv alternativet Alternativt når du mottar meldingen om å skrive inn et navn.

Når HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate \ ControlSet001 \ Control \ Lsa vises i vinduet, dobbeltklikker du på undernøkkelen CrashOnAuditFail i ruten til høyre, rediger den ved å endre verdien fra 1 til 0, og klikk deretter OK. Etter å ha gjort denne endringen, må du klikke på HKEY_LOCAL_MACHINE \ Alternate, klikk på Unload Hive på File-menyen, og start deretter systemet på nytt.

Du kan bli pålagt å gjenta prosessen med ControlSet002, ControlSet003 og andre kontrollsett for full oppløsning av denne BSOD-feilen.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt