Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til revisjonsSVIKT Blue Screen of Death feilA Guide to the AUDIT FAILURE Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “AUDIT FAILURE” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at systemet opplevde feil mens du gjennomførte en revisjon, og må Automatisk nedleggelse for å forhindre skade og tap av data.

Denne BSOD-feilen kan skyldes korrupte systemfiler og ustabilt systemregister som skyldes feilaktig sletting av programmer, ufullstendig programinstallasjon eller en ufullstendig avinstallasjon. I mange tilfeller er BSOD-feilen forårsaket av korrupsjon av system- og datafiler på grunn av malware og feilprosedyrer.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “AUDIT_FAILURE” og “STOP 0x00000086”. Noen brukere av Windows XP har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

For å løse BSOD-feilen “AUDIT FAILURE” kan du angre de siste endringene som er gjort i systemet, for eksempel installasjon og avinstallasjon av programmer og enhetsdrivere, ved å returnere systemet tilbake til den sist kjente gode konfigurasjonen. Dette alternativet for gjenoppretting lar deg bruke de nyeste innstillingene på datamaskinen som fungerte før du oppdaget BSOD-feilen.

For å gjøre dette, start datamaskinen og trykk på F8 når meldingen “Vennligst velg operativsystemet som skal startes” vises på skjermen. Dette gir deg tilgang til menyen Windows Avanserte alternativer. Bruk piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk deretter på Enter. Denne prosessen fjerner endringene som er gjort i datamaskinen, og kommer tilbake til datamaskinen til registret og driverkonfigurasjonen som fungerte før det oppsto BSOD-feilen.

Du kan også løse denne BSOD-feilen ved å bruke Systemgjenoppretting. For å gjøre dette, start datamaskinen og velg Alle programmer, og klikk deretter Systemverktøy og Systemgjenoppretting. Når et nytt vindu åpnes, velger du alternativet “Gjenopprett datamaskinen min til en tidligere tid”, klikk Neste, og følg instruksjonene og instruksjonene. Start datamaskinen på nytt når restaureringen er fullført.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt