Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til å starte opp i SAFEMODE DSREPAIR Blue Screen of Death feilA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR Blue Screen of Death Error

Feilsøkingen “BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2008 og Windows 7 og 8. Denne feilen vises når BIOS-konfigurasjonen (Basic Input / Output System) er inkompatibel med ACPI-standarden (Advance Configuration and Power Interface) som støttes av operativsystemet. Det får datamaskinen til å starte opp i sikker modus og utfører en automatisk avslutning for å forhindre skade og tap av data.

Denne BSOD-feilen skyldes også maskinvare, eksterne enheter og enhetsdrivere som ikke er kompatible med operativsystemet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BOOTING_IN_SAFEMODE_DSREPAIR” og “STOP 0x000000AA”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

For å løse “BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR” BSOD-feilen i Windows 7 må du justere BIOS fra SATA (Serial Advanced Technology Attachment) til IDE (Integrated Drive Electronics) -modus. SATA er grensesnittet som kobler til og ATA-harddisken til hovedkortet til datamaskinen, mens IDE er et standard elektronisk grensesnitt som kobler hovedkortet til disklageret.

For å få tilgang til BIOS-oppsettverktøyet, slå på eller start datamaskinen på nytt og vent på meldingen “Entering Setup” som vises etter få sekunder, som inkluderer nøkkelen for å skrive inn BIOS. Trykk raskt på tasten for å få tilgang til BIOS-oppsettet og naviger til alternativet for å deaktivere SATA. Lagre BIOS-alternativet og start deretter datamaskinen på nytt for å teste om BSOD-feilen er løst.

Du kan også løse denne BSOD-feilen ved å angre endringene som nylig ble gjort i datamaskinen, for eksempel installasjon av nye programmer, drivere og enheter. Avinstaller de nylig installerte programmene og enhetene, og start deretter datamaskinen på nytt for å sjekke om BSOD-feilen er løst.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt