Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til oppstart i SAFEMODE MINIMAL Blue Screen of Death feilA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL Blue Screen of Death Error

Feilsøkingen “BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Denne feilen resulterer i oppstart av datamaskinen i en sikker modus uten nettverkstilkoblinger og andre tjenester, og abrupt avslutning av datamaskinen for å forhindre skade og tap av data.

BSOD-feilen skyldes vanligvis skadet eller ødelagt Windows-systemfil. Korrupte systemfiler kan skyldes tilfeller som gjenoppretting av systemet fra skadelig programvare og spionprogramangrep, ufullstendig avinstallering av programmer, ufullstendig programvareinstallasjoner, bruk av feil metoder ved å slette programmer og eksterne enheter.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BOOTING_IN_SAFEMODE_MINIMAL” og “STOP 0x000000A8”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

For å løse “BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL” BSOD-feilen i Windows, kan du bruke Systemgjenoppretting-funksjonen til Windows som tillater brukere å returnere datamaskinen tilbake til en tidligere dato eller tidligere tidspunkt for å gjenopprette fra systemfeil. Det tillater deg å angre systemendringer uten å påvirke dine personlige filer.

For å utføre en systemgjenoppretting, klikk Start og skriv Systemgjenoppretting i søkeboksen, og klikk deretter Systemgjenoppretting fra listen over resultater. Du kan også få tilgang til Systemgjenoppretting ved å klikke på Start-knappen, Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy og deretter Systemgjenoppretting. Merk alternativet Gjenopprett datamaskinen min til en tidligere tid fra listen over alternativer, og klikk deretter Neste. Du må følge instruksjonene og instruksjonene som vises i dialogvinduet, og la deretter datamaskinen fullføre restaureringen til det valgte gjenopprettingspunktet. Du må starte datamaskinen på nytt når Systemgjenopprettingsprosessen er fullført.

Du kan også løse denne BSOD ved å laste ned et reparasjonsverktøy som automatisk skal skanne og fikse identifiserte feil.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt