Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Set Utvidet menyen for å åpne som standard i startmenyen Reviver 2Set Expanded menu to open by default in Start Menu Reviver 2

Som standard den utvidede menyen i Start Menu Reviver 2 er satt til å åpne når du beveger markøren nær høyre kant av brukergrensesnittet, men du kan sette den opp til å åpne opp som standard hvis det er det du foretrekker. Her er hvordan du kan gjøre det.

Avskrift av videoen:

Hei folkens, Mark her fra ReviverSoft. I dag skal jeg vise deg hvordan du kan lage den utvidede menyen på Start-menyen Reviver åpen som standard, slik at når du først åpner startmenyen Reviver den utvidede menyen er allerede der. Det er veldig enkelt å gjøre, alt du trenger å gjøre er å gå inn i innstillingene for startmenyen Reviver, klikk på “Start-meny Innstillinger”, og deretter innen startmenyen området det er et alternativ for utvidede menyer. Det er noen alternativer for hva du vil gjøre, hva du kan gjøre med den utvidede menyen. “Utvider automatisk” betyr at når du flytter markøren til høyre kant av startmenyen Reviver, åpner den utvidede menyen opp. Du kan velge det å utvide manuelt. “Manuelt utvider” betyr at du må klikke på “Apps”-knappen for å gjøre det utvide. Jeg skal vise deg hva jeg mener der. Hvis du lagrer den innstillingen og gå tilbake, kan du se at når jeg flytter min markøren til kanten det ikke lenger åpnes, men hvis du klikker på “Alle Apps” den åpner. Det er det jeg mener med “utvider manuelt.”

Hvis du går tilbake neste alternativet er “Always vist.” “Always Vist” betyr bare at så snart du åpner startmenyen den utvidede menyen er der. Noen mennesker liker dette fordi det gir dem raskere tilgang til flere ting i Start Menu Reviver. Der du går, du får direkte tilgang til ikke bare dine fliser, men også til utvidet meny når du klikker på startmenyen og åpne den opp. Jeg håper det er nyttig informasjon til dere. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vennligst la dem i kommentarfeltet nedenfor, vi elsker å svare dem, og vi elsker tilbakemeldinger. Takk for at du ser på, og takk for at du er en Start-menyen Reviver bruker.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt