Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Få Google forfatterskap kreditt for dine svar innen ReviverSoft svarGet Google authorship credit for your answers within ReviverSoft Answers

ReviverSoft Answers har raskt blitt et godt verktøy for folk å kunne stille spørsmål de har om sin datamaskin. Uansett hvilket problem du har, kan du legge det inn og få svar tilbake fra verdensomspennende samfunn.

Vel, vi har nylig gitt ut en ny funksjon innen ReviverSoft Answers som gir kreditt hvor kreditt skyldes, til de som får det beste svaret for et spørsmål. Vi har gjort dette ved å legge til Google Authorship på alle spørsmålssider. Hvem som helst er valgt som det beste svaret på et spørsmål, vil bli utpekt som forfatter for den siden (hvis du aktiverer denne funksjonen). Dette hjelper deg å bygge autorisasjon med Google, og vise dem at du har forfatter innhold på anerkjente nettsteder som ReviverSoft.com

For å få tilgang til området for å aktivere denne funksjonen må du logge inn på ReviverSoft-nettstedet og deretter gå til Brukerinnstillinger- siden.

Her ser du hva du ser når du kommer til denne siden:
Google + -integrasjon

Aktivering av funksjonen er enkel, vi trenger bare å vite en kobling til Google + -profilen din, og du må derfor redigere Google + -profilen din for å si at du er en bidragsyter på ReviverSoft.com. To veldig enkle trinn!

Vi leter alltid etter nye måter å oppmuntre folk til å bli involvert og hjelpe med ReviverSoft Answers. Vi kan ikke gjøre det uten ditt bidrag! Så hva venter du på? Gå inn i ReviverSoft svar og svar på et spørsmål nå !

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt