Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Lytt til din favoritt radiostasjon på datamaskinenListen to your favorite radio station on your computer

Hvis du er som meg, bruker du mye tid på en datamaskin, men får ikke mye mulighet til å lytte til favorittradiostasjonene dine. Jeg kjører ikke til jobb så jeg lytter ganske ofte til Pandora eller Spotify mens du pendler, men jeg finner at musikken på disse tjenestene er god. Det er noe jeg savner fra tradisjonell radio.

For en ting savner jeg å ha radiokonkurrenter. Jeg liker å høre noen kunngjøre det kommende sporet og kommentere på daglige nyheter og historier. Lytt til radio handler ikke bare om musikken, det handler om hele sendingen (selv annonsene). Jeg finner også at jeg savner tilgang til sportradio fra streaming musikktjenester som Pandora og Spotify.

Min favorittstasjon i verden er en stasjon som heter Triple J fra Australia. Det er en regjeringskrets som ikke har reklamefilmer og er fenomenal for å finne nye band og spor. Hvis jeg vil lytte til denne stasjonen her fra California, har jeg noen muligheter. Dessverre er ikke FM-radioen min ganske god nok til å hente signalet fra Australia :)

Her er mine favorittalternativer for å lytte til radiostasjoner på datamaskinen min (PC eller Mac)

Stream en radiostasjon via en nettleser

Du kan vanligvis finne en streaming-mulighet for radiostasjonen på deres nettside. Du kan se nedenfor hvor du kan gjøre dette for Triple J.

Triple J lytt live

Bruk en streaming-URL med en mediespiller

En hvilken som helst radiostasjon som har en direktestrøm fra deres nettsted, har vanligvis en nettadresse du kan hente, slik at du kan bruke et media streaming program for å spille det. For å finne denne nettadressen kan det hende du må gjøre et nettsøk for “STATION NAME-nettadressen”, der du erstatter STATION NAME med navnet på stasjonen din. Prøv å søke etter navnet i stedet for frekvensen til stasjonen. Denne frekvensen vil mest sannsynlig bli brukt på andre geografiske steder, slik at det ikke vil være unikt, og du vil sannsynligvis finne streaming-nettadressen for en annen stasjon. Etter å ha søkt etter ‘Triple J streaming URL’ fant jeg en side der du kunne velge å streame radiostasjonen på noen forskjellige måter. Som du kan se nedenfor, er det et alternativ for streaming via Windows Media Player og et annet alternativ for streaming med iTunes. Hvis du svever markøren over disse to alternativene, ser du en nettadresse som vist nedenfor.

Triple J streaming URL

Dette er nettadressen for strømmen. Du kan kopiere denne nettadressen og deretter bruke den med Windows Media Player, VLC, iTunes eller et annet media streaming program.

Bruk et radiostreamingsprogram

Den enkleste måten (etter min mening) å få tilgang til radiostasjoner du elsker, er å bruke et dedikert radio streaming program. Du kan få et søknad for de fleste operativsystemer som har en liste over tusenvis av radiostasjoner fra hele verden. Å bruke dem er vanligvis raskt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å søke etter radiostasjonen og trykk deretter på spill. Min favoritt ting om å bruke programvare som dette er at du enkelt kan få tilgang til den for å stoppe radiostasjonen i stedet for å finne tabellen i nettleseren din der streaming spilles fra. Du trenger heller ikke å bruke mye tid på å søke etter nettadressene til radiostasjonen din, fordi disse programmene sannsynligvis vil ha stasjonen din allerede i biblioteket.

På Mac tror jeg det beste programmet å bruke er Home Radio Mac . Dette produktet er ekstremt enkelt å bruke og er veldig bra på systemressurser. Jeg har funnet ut at deres bibliotek med radiostasjoner er imponerende å si mildt.

Her er et par skjermbilder av programmet:

Home Radio Mac

Home Radio Mac

Home Radio Mac

Som for en god streaming applikasjon for PC? For å være ærlig har jeg ikke funnet en som jeg virkelig elsker. Det er mange applikasjoner som vil streame en Internett-radiostrøm (for eksempel VLC Medi Player), men jeg har ikke funnet en som har en god katalog over radiostasjoner sammen med den funksjonaliteten. Jeg har prøvd TuneIn Radio, men det virker aldri som å jobbe for meg, og jeg pleide å bruke Nexus Radio, men har funnet ut at det ikke er så godt som det pleide å være. Har du funnet en du liker? Legg igjen en kommentar nedenfor.

Håper du fant denne artikkelen nyttig. Som alltid, hvis du har noen kommentarer eller spørsmål, kan du legge dem inn i kommentarfeltet nedenfor, eller du kan stille oss et spørsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Anbefalt av ReviverSoft

MacReviver

MacReviver inneholder alle de viktige verktøy for å hjelpe deg ren, optimalisere og vedlikeholde din Mac og gjenopprette sin ytelse og stabilitet.

last ned nå

Har problemer med Mac?

Ta en gratis skanning for å finne ut hvordan du kan rydde opp og gjenopplive din Mac.

last ned nå

Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt