Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Dela filer mellan datorerShare Files Between PCs

Share Files Between PCs
Illustration: Gordon McAlpin

Om du har flera datorer i ditt hem och du vill dela filer mellan dem, till exempel dokument, bilder eller till och med filmfiler, så här gör du det. Vi antar att alla dina datorer är på samma trådbundna eller trådlösa nätverk.

Om du har en tillräckligt stor hårddisk på den primära datorn i ditt hem, vanligtvis skrivbordet, kan du enkelt dela det till alla som är på samma nätverk. Gå bara till Start , sedan Computer . Högerklicka på den enhet du vill dela med, och klicka på Egenskaper . Klicka på fliken Dela . Klicka på Nätverks- och delningscenter och välj Aktivera fil och skrivardelning . Klicka tillbaka över till fönstret Egenskaper , klicka på Avancerad delning och kryssrutan Dela den här mappen . Du kan justera inställningar som användare som kan komma åt det, antalet samtidiga användare och så vidare.

Observera att detta kommer att ge alla i huset tillgång till alla filer på den. Den här metoden fungerar bättre om du har en sekundär enhet som är dedikerad till att dela filer på nätverket, snarare än din primära hårddisk där Windows finns.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt