Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Använd ett Ad Blocker för att ta bort hotet från skadlig kodUse an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware

Använd en annonsblockerare för att ta bort hotet om skadlig kod

Medan ett antivirus effektivt kan ta bort nuvarande hot mot datorns hälsa kan virus och malware fortfarande multiplicera, ju mer du oavsiktligt utforskar riskabla webbplatser. Många antivirusprogram kan förhindra intrångsförsök och vissa virus om annonser dyker upp, men det finns ett ännu bättre sätt att se till att annonser inte stör dig alls: en annonsblokkerare.


Use an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware
Skillnaden mellan att inte ha en annonsblokkerare jämfört med Google Chromes annonsblokkerare på en vanlig webbsida.

Syftet med annonsblockerare

Inte bara kan popup-annonser bli irriterande när du utforskar dina favoritplatser, men de kan också bära med sig skadlig kod och andra säkerhetshot som kan skada datorn. Ad blockerare kan både befria datorn från dessa hot och de irritationer som följer med dem.

Annonsblockerare är extremt enkla att installera, med en enkel Google-sökning efter annonsblockerare som kan visa sig sökresultat som är pålitliga. Allt det kan ta är att hitta en ad blocker add-on / plug-in som kan installeras i din webbläsare med ett knapptryck. Var försiktig när du väljer en annons blockerare, men; Det är bra att kontrollera vilken webbplats du ska hämta från och för att läsa användarrecensioner för legitimiteten. Visst nog kan det finnas många former av virus eller skadlig kod som ser till att dupe människor till att ladda ner vad de tycker kommer att vara annonsblockerare, tills det är för sent.

En fördel med att ha en effektiv annonsblockerare är att sidorna tar halv så lång tid att ladda. Sidor kan normalt laddas ännu långsammare efter att skadlig kod byggts upp. Vissa annonsblockerare kan till och med fungera för att förhindra att annonser visas i onlinevideoer på webbplatser som YouTube. Så din dator kommer att vara säker såväl som lättad för annonser som tar onödigt sidans utrymme och tiden som krävs för att visa webbvideor och andra medier kommer att vara kortare.

Hämtar en annonsblockerare

När du letar efter den annonsblockerare som passar dig, kom ihåg att den som du hämtar ska vara kompatibel med de webbläsare du använder. En webbplats som lämpar sig för program för din webbläsare kan troligtvis vara betrodd, men akta dig för mindre trovärdiga webbplatser som vill infektera datorn.

Webbplatser för att ladda ner annonsblockerare tillåter vanligtvis en knappsatsinstallation. Google Chrome, tar till exempel ett klick för att installera sin annonsblockerare, med en knapp för att ändra programmet som är bekvämt beläget bredvid adressfältet. Nyare versioner av Internet Explorer erbjuder även solida annonsblockerare som kan förhindra att annonser laddas på en webbplats och skyddar mot skadlig kod.


Use an Ad Blocker to Remove the Threat of Malware
Många ad block-tillägg som den här är lätta att komma åt och ändra som en förlängning i webbläsaren.

Många webbplatser klagar på att annonsblockerare kan begränsa intäkterna för dem som får delad inkomst från annonser som visas, men det kan vara svårt att se vilka webbplatser som är ute för att skada datorn jämfört med de som är legitima. Vissa videouppladdare på Youtube och andra webbplatser kan betala för att visa annonser på sina videoklipp, vilket ger dem en viss inkomstnivå baserat på antalet visningar annonserna tar emot. Att eliminera dessa annonser från webbläsaren kan innebära att uppladdaren inte får från dem, och vissa webbplatsägare kan också förlora intäkter när annonser utelämnas från nyhetsartiklar eller bloggar.

Trots denna mindre nackdel är det en bra idé att ha en blockerare för irriterande reklam och kan helt enkelt stängas av för webbplatser du litar på och vet är legitim. Ett anständigt annonsblockssystem innebär ingen rädsla när du surfar.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt