Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Så för att få tillbaka den Start-menyn i Windows 8How to bring back the Start Menu in Windows 8

Windows 8 är en dramatiskt annorlunda operativsystem än Windows 7 eller tidigare versioner av Windows. Detta beror främst på att Microsoft har försökt att anpassa Windows 8 att arbeta med många olika typer av enheter, från tabletter till stationära datorer. En av de stora förändringarna i Windows 8 är avskaffandet av Start-knappen och Start-menyn till förmån för den nya startskärmen. Personer med insyn i tidigare Start-menyn kan finna detta svårt att anpassa sig till och kan missa att ha den gamla startmenyn som ett sätt att navigera runt Windows. Titta på videon nedan för att lära dig att få tillbaka Start-menyn i Windows 8.

Video Avskrift:

Hey guys! Markera här från ReviverSoft. I dag ska jag lära dig hur du får tillbaka på Start-menyn i Windows 8. Nu är Start-menyn något som har varit i Windows under ganska lång tid, nästan 15 år och i Windows 8, beslutade Microsoft att ta bort det, till förmån för startskärmen.

För de människor som inte är bekant med Start-skärmen, är det det här. Det är helt annorlunda. Det fungerar mycket bra med touch, men för människor som inte har en pekskärm, eller använder en traditionell dator, det är helt en förändring från vad du är van vid att använda. Många människor funderar på att sluta använda Start-skärmen eller att lägga till något annat än startskärmen som är mer bekant för det som de har använt i tidigare versioner av Windows och söker för att få startmenyn tillbaka.

Den goda nyheten är att vi har utvecklat en Start-meny som heter Startmenyn Reviver. Det är helt gratis. Vi gjorde det bara för att vi ville hjälpa människor med Windows 8 kärlek Windows 8 mer och jag kommer att visa dig hur man installerar den i dag och använda den på din Windows 8 dator, för att få det att fungera. Om du går till startsidan på ReviverSoft.com ser du här har vi en annons för Start-menyn Reviver. Du kan klicka på detta och det kommer att ta dig till Start-menyn Reviver sida och det finns en bra video, om du vill titta på det senare, på produkten.

För att ladda ner det, du bara klicka på knappen Hämta och det kommer att börja ladda ner. Det är ganska liten. Det är bara 5 MB. När den är klar nedladdning, allt du behöver göra för att öppna den. Det kommer att sluta ladda ner på bara en minut. Du behöver bara öppna filen när den har laddats ned, gå till start menyn reviver setup.exe och du får en säkerhetsvarning, bara administratörsbehörighet, välj språk och gå igenom installations här licensavtalet för produkten och du väljer var du vill installera den och gå igenom processen att installera.

Det är en ganska snabb process. Det är väldigt enkelt. Du behöver inte starta om datorn. Produkten ska bara starta när den är klar att installera och här har du det. Det här är en helt annan Start-menyn än vad vissa människor är vana vid, men vi har gjort det på det här sättet bara för att vi verkligen ville få det att fungera med många olika datorer som Windows 8 säljs på, och det är inklusive datorer med pekskärmar. Vi har byggt vår produkt Start Menu Reviver med kakel, så det är ganska lätt att få det att fungera med fingret, men också med en mus och tangentbord.

När du först installera det, har vi denna korta lilla fönstret som kommer upp som lär dig hur du använder produkten. Det finns några bra filmer som du kan använda för att visa dig hur man använder det. Om du inte vill se dessa tutorials varje gång du startar produkten, kan du avmarkera den här rutan och klicka sedan på Stäng. Sedan, där har du det. Startknappen är tillbaka i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Om du klickar på den, öppnar du Start-menyn. Här har vi befolkade menyn med ett antal olika saker som vi vet folk använder ofta, till exempel Skype och post och kalender. Det finns också en kontrollpanel här, så du kan få lätt, snabb tillgång till din kontrollpanel.

Sedan, för att få tillgång till alla andra program på datorn, är allt du behöver göra är att flytta markören till kanten av displayen av produkten och du har en lista med alla andra program som du har installerat på din dator. Dessa är bara dina skrivbordsprogram. Om du vill titta på Windows 8-program kan du välja moderna tillämpningar och här har du. Här är alla moderna program som följer med Windows 8. Om du vill ha något av dessa program att läggas till i Start-menyn i en av dessa brickor, är allt du behöver göra är plocka upp det här och bara dra in den
Det är en riktigt anpassningsbar startmenyn. Vi tror att du verkligen gillar det. Det finns en del andra filmer som vi har att verkligen förklara det vidare, hur man använder det, men det är bra att göra en Start-meny som är helt personifiera-kunna. Du kan sätta in vilken program du vill ha. Du kan göra plattorna rör sig. Du kan verkligen ändra det till hur du vill använda din Start-menyn.

Vi hoppas ni gillar det. Vi hoppas verkligen att det gör att du som Windows 8 mer, eftersom vi tycker att det är ett fantastiskt operativsystem. Om du har ytterligare frågor, lämna dem i kommentarerna nedan. Vi hoppas få se dig i en framtida ReviverSoft video.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt