Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Hur vill kolla om ditt lösenord är säkertHow to Check if your Password is Secure

Ta reda på om ditt lösenord är tillräckligt säkert:

Idag har du lösenord för att skydda nästan varje webbplats du besöker online. Oavsett om det gäller banker, tillgång till ditt e-postmeddelande eller ens om att lämna en kommentar till en artikel behöver du ett lösenord. Lösenorden blir också lättare och lättare att bryta. Avancerade hackare använder vissa sofistikerade (och några inte mycket sofistikerade) algoritmer för att försöka slumpmässigt gissa ditt lösenord. Om du använder lättillgänglig information som ditt födelsedatum eller för- och efternamn som lösenord är oddsen att det kan hackas om du ger någon som vet hur mycket tid det är att göra. Därför är det viktigt att skapa säkra lösenord.

Vi sammanställer nedanstående video för att lära dig hur du kontrollerar för att se hur säker din nuvarande (eller planerad) lösenord är.

Här finns länkar till de två verktygen som nämns i videon:

ReviverSoft Password Checker
ReviverSoft Password Generator

Videoutskrift:

Tjena!

Markera här från ReviverSoft.

Idag ska jag lära dig hur du ser till att lösenorden du använder online är säkra. Idag använder vi lösenord för ett antal olika saker, oavsett om det är att komma åt ditt e-postmeddelande, logga in på Facebook, logga in på Twitter, för att logga in på YouTube, för att komma åt din bank. Det finns många saker som är väldigt viktigt att säkra med ett starkt lösenord. De flesta använder lösenord som bara är lätta att komma ihåg, vilket är bra, för om du glömmer ett lösenord är det ännu svårare att försöka logga in, men det är alltid viktigt att du använder ett säkert lösenord.

Vi har lagt samman detta användbara kostnadsfria verktyg på vår hemsida, som du kan få till genom att gå till www.reviversoft.com/password-checker. Webbadressen är nedan och vi har gjort det väldigt enkelt för dig att skriva in lösenordet som du för närvarande använder på vilken webbplats eller vilken applikation som helst och du kan kolla för att se säkerheten för det lösenordet. Till exempel, om jag skriver in ordet lösenord som ett lösenord, säger det mig att det är medelstark. Detta beror på att det är en längre uppsättning tecken, vilket gör det vanligtvis svårare att gissa vad lösenordet är. Det bästa sättet att se till att du har ett säkert lösenord är att använda en kombination av stora bokstäver, små bokstäver, siffror, symboler.

För att se till att längden på lösenordet är länge också, eftersom ju längre lösenordet är, desto svårare är det att gissa.
I en framtida video lär jag dig hur du gör ditt eget lösenord som är säkert. Om du har några andra frågor eller kommentarer, vänligen lämna det på den här videon eller bläddra i ReviverSoft-bloggen på www.reviversoft.com/blog för andra tips och tricks om hur du ser till att du använder säkra lösenord och hur du använder det din dator bättre.

Tack för att du tittar på, killar och jag talar snart till dig.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt