Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Förbättrad hastighet av strömmande video i din webbläsareImproving the Speed of Streaming Video in your Web Browser

Oavsett om du tittar på sportpoäng, senaste världsnyheterna eller bara vill titta på en episod av en favorit-tv-serie som du saknat från en föregående natt, finns det bokstavligen miljontals videor tillgängliga online för streaming. Det är naturligtvis inget värre än att försöka strömma en video, bara för att den ständigt ska stoppa, buffra, frysa, spela en stund och sedan upprepa hela processen. Medan en dödlig långsam Internetanslutning kan vara problemet, finns det flera andra snabba lösningar du kan använda för att förbättra hastigheten på strömmande video på din dator.

Improving the Speed of Streaming Video
Inget värre än att dina YouTube-videor buffrar till oändlighet.

Hämta uppdateringar

Du kan uppleva en avmattning i strömmande video eftersom webbläsaren du använder inte är helt uppdaterad. När så är fallet kommer webbläsaren att drabbas mycket av prestanda och börja sakta ner dina videoföre. Medan datorn allmänt påminner dig om möjliga uppdateringar, är det möjligt att du antingen stängde ut ett uppdateringsfönster när det kom upp, eller du har aldrig fått informationen. Tack och lov uppdateringar är gratis, och tar inte lång tid att ladda ner. Oavsett om det är Internet Explorer, Safari, Opera eller Chrome, gå bara till produktens webbplats, hämta den senaste versionen och starta om datorn. Detta kan korrigera det strömmande videoproblem du kör i.

Prova en ny webbläsare

Vissa webbläsare är bara snabbare än andra. Chrome och Firefox är två av de snabbaste webbläsarna som finns , och du kan se en omedelbar förbättring av datorns strömmande videohastighet. Utöver detta försök att undvika att lägga till ett stort antal plugin till din webbläsare. En webbläsare som är boggad med väder, shopping och reseuppdateringar kräver mer realtidsinformation och minne / CPU-användning, vilket saktar videouppspelning.

Improving the Speed of Streaming Video
Netflix som körs i en webbläsare kan också uppleva buffertproblem.

Stäng annan Windows

Din dator har en viss mängd Internetanslutningshastighet, beroende på din utrustning och den tjänst du betalar för. Genom att köra flera Internet-applikationer på en gång kommer du att dela upp Internet-anslutningen som alla har tillgång till, och bara en liten mängd bandbredd som avledas bort från strömmande video kan göra att den pausar eller buffrar kontinuerligt.

Buffert hela videon

Om dessa alternativ fortfarande inte har rättat till situationen kan du alltid buffra hela videon och spela upp videon. För att göra detta väljer du den video du vill titta på, låter den spela en sekund och klicka sedan på Paus. När du gör det kommer videon att fortsätta att buffra ut. Du kan se en framstegslinje längst ner i videon som visar hur långt du har tittat och hur långt bufferten har utvecklats. Tillåt buffertlinjen att slutföra om det är en kort video (några minuter) eller låta den gå långt före spellinjen i en längre video innan du klickar på Spela upp. Nu när videon har slutat buffring, eller nästan så, borde du inte ha problem med att titta på videon.

Uppdatera grafikkdrivrutiner

Grafikkortet på datorn ger videouppspelning på systemet. Men över tiden frigör tillverkaren av grafikkortet uppdateringar för föraren för att kunna arbeta med den senaste datorprogramvaran och funktionerna. På grund av detta är det väldigt viktigt att uppdatera din grafikdrivrutin. För att hjälpa dig att hålla dig överallt på datorns drivrutiner kan du ladda ner Driver Reviver , vilket hjälper dig att se till att den senaste tillverkarens drivrutin är installerad på din dator och därmed förbättra hastigheten på dina videouppdateringar.

Om allt annat misslyckas kan du alltid kontakta din Internetleverantör och begära en uppgradering i tjänst. Det kan hända att du inte har en snabb Internetanslutning för att stödja direktuppspelning.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt