Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Presentation PC ReviverIntroducing PC Reviver

Efter många, många månader av forskning och utveckling är vi helt extatiska för att tillkännage lanseringen av vår senaste produkt, PC Reviver .

PC Reviver Home
“Den helt nya PC Reviver”

PC Reviver är vårt nya all-in-one reparations-, underhålls- och optimeringsverktyg. Den innehåller de viktigaste verktygen och resurserna som hjälper dig att återställa optimal prestanda till din dator och behålla den på så sätt. Så som vi ser det, är PC Reviver det enda verktyget du någonsin kommer att behöva för att få din dator att springa på det bästa och behålla det på så sätt.

PC Reviver bygger på våra befintliga produkter, inklusive reparationsverktyg, till exempel ett registerverktyg och drivrutinsuppdateringsverktyg, PLUS innehåller även en skräpfilrenare och Windows Updater.

PC Reviver Repair
“PC Reviver’s Reparationsverktyg”

På underhållssidan finns det verktyg som ett verktyg för säkerhetskopiering av drivrutiner och Startup-hanterare och värdefulla resurser som ReviverSofts krasjhjälp och Processbibliotek, direkt i produkten.

PC Reviver Maintain
“PC Revivers underhållsverktyg”

Det är inte allt, du kan se en fullständig funktionslista och beskrivningar på produktsidan PC Reviver .

Vad som också sätter PC Reviver isär är den inbyggda dynamiska och sociala naturen hos produkten. PC Reviver pluggar direkt in i ReviverSoft Svar så att du kan ställa frågor och svara på frågor som rör något av dina datorbehov. Det har också direkt tillgång till Alerts som hjälper dig att hålla din dator reparerad och optimerad på ett enkelt och säkert sätt. Plus, utan att ge för mycket bort, blir Alerts plattformen för några riktigt coola, personliga och intuitiva råd i framtida versioner, som beräknas släppas under 2014.

Du kan lära dig mer om PC Reviver på vår produktsida eller helt enkelt ladda ner det nu för att ta det för en testkörning.

Framtiden för PC Reviver är väldigt spännande och nya funktioner och funktionalitet är planerade att släppas redan i början av det nya året. Som alltid kommer produktuppdateringar och uppgraderingar att bli tillgängliga helt gratis för alla registrerade användare så fort de blir tillgängliga.

En stor rop går till utvecklingslagen för allt sitt hårda arbete de senaste 2 åren. Vi har verkligen några av de bästa och ljusaste sinnenna som arbetar här hos ReviverSoft och vi kunde inte göra vad vi gör utan var och en av dem. Grattis på en fantastisk V1 av PC Reviver!

Vi har jobbat väldigt hårt på vår inledande utgåva av PC Reviver och skulle gärna höra vad du tycker så, var god kontakta oss direkt på founders@reviversoft.com med några kommentarer, kommendationer, konstruktiv kritik eller bara att säga hej.

MarknDavide

Mark & ​​Davide
ReviverSoft Founders

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt