Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till de ansluter disken FAILED Blåskärm felA Guide to the ASSIGN DRIVE LETTERS FAILED Blue Screen of Death Error

Felet “ASSIGN DRIVE LETTERS FAILED” BSOD (Blue Screen of Death) visas på skärmen under initialiseringsprocessen för Windows och orsakas av att systemet misslyckades med att tilldela en körbokstav. Processen med att ange drivbrevet implementeras i Windows för att identifiera partitioner och logiska hårddiskar i rotfilsystemet. Detta BSOD-fel är vanligtvis förknippat med en felaktig drivrutin för en nyligen installerad enhet.

Detta BSOD-fel är också känt som “ASSIGN_DRIVE_LETTERS_FAILED” och “Windows STOP 0x00000072”. Det visar ett felmeddelande som informerar användaren om att avstängningen är implementerad för att förhindra skador på systemet.

Om du just har installerat en ny enhet när avstängningen inträffade kan du fixa BSOD-felet “ASSIGN DRIVE LETTERS FAILED” genom att ta bort hårdvaran och starta om systemet. Utför en verifiering av Microsoft-kompatibilitetslistan för att bedöma om den nyligen installerade enheten och drivrutinen är kompatibla med operativsystemet.

Om BSOD-felet uppstått när ingen ny enhet eller programinstallation har gjorts kan felet ha inträffat på grund av en skadad drivrutin. Du kan lösa detta fel genom att återställa systemet till den senast kända bra konfigurationen. För att komma åt återställningspunkten måste du starta om datorn och sedan välja F8 från menyn som visar val för operativsystemet innan Windows-logotypen visas. Om mer än ett operativsystem är installerat, använd pilknappen för att markera det önskade operativsystemet.

Öppna menyn Avancerade alternativ och använd markören för att markera den senast kända bra konfigurationen och tryck sedan på ENTER. Du måste starta om datorn i Säkerläge för att ta bort de senaste ändringarna i systemet, till exempel installation av nya enheter, drivrutiner och systemuppdateringar.

BSOD-felet “ASSIGN DRIVE LETTERS FAILED” kan förhindras genom att installera de senaste Windows-systemuppdateringarna, inklusive icke-kritiska processer. Eftersom det här felet vanligen orsakas av en felaktig drivrutin, kontrollerar du officiella nedladdningswebbplatser för drivrutiner, särskilt för chipset och videoenheter, och uppdaterar eller installerar en ny version efter behov.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt