Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Hur du öka din trådlösa internet signalHow to boost your wireless Internet signal

Du vet situationen. Du har konfigurerat en Wi-Fi-router (kanske med instruktionerna i vår preivösa artikel) men signalen kommer inte att nå någonting i ditt hus. Kanske har du många anslutna enheter – vissa hem kan ha 10 eller fler mellan telefoner, videospelsystem, datorer, Macs och även leksaker. Perhap du är i ett lägenhetskomplex och alla andra som har Wi-Fi är igensatt på 2.4Ghz-bandet, standardfrekvensen för trådlöst internet.

Här är några lösningar för att lindra Wi-Fi-sortiment och styrka och se till att du får hela Internet du betalar för, även om du inte är nära en hård linje.

Köp en dual-band router

Den första lösningen är att antingen lägga till en dubbelbandsrouter i din befintliga Internetleverantörs inställning och använd den trådlösa routern istället för din ISPs trådlösa lösning. Guiden som jag nämnde ovan täcker dessa typer av två-enhetens inställningar.

Dubbelband betyder att routern sänder på både den typiska 2,4 GHz frekvensen och en 5 GHz frekvens med ett kortare intervall. Om du är i samma rum eller i ett intilliggande rum till din router, kommer 5Ghz-bandet att ge stark, stabil, störningsfri Internet. (Det här hjälper till med kvaliteten på din anslutning, men gör ingenting om att öka ditt sortiment. Mer om det senare.)

Att hålla fast vid en Wireless-N eller den senare Wireless-AC-routern innebär att du utnyttjar den allra senaste tekniken för maximal hastighet och genomströmning. Tänk på att väldigt få enheter stödjer AC ännu, men det kommer.

Öka den trådlösa styrkan i routerns inställning

Den tidigare artikeln som vi nämnde går in i Wi-Fi-routerns inställning – vanligtvis med att ange 192.168.1.1 i din webbläsare. Det finns nästan alltid ett alternativ för att öka den trådlösa signalstyrkan – den är inställd på medium för att spara energi, men om du inte får någon typ av intervall, välj maximal nivå, spara och starta om routern.

Hack en gammal router för att fungera som en repeater

Detta steg är lite mer involverat, men om du har en annan trådlös router i hemmet som du inte använder – säg en gammal Wireless-G-router i garaget som fortfarande fungerar – det är inte så svårt att lägga till anpassad programvara till enheten som förvandlar den till en repeater, en enhet som tar den befintliga trådlösa signalen och ger den större räckvidd. Du kan också ansluta enheter till denna repeater och få samma hastighet utan att använda enheterna Wi-Fi alls.

Här är en lång handledning som går in i detalj om du lägger till anpassad firmware till en gammal router.

Köp en Wi-Fi-serieförlängningsenhet

På Amazon eller din favorit Frys eller annan elektronik butik kan du hämta en extender enhet för $ 25 till $ 90. Dessa enheter gör ett bra jobb att förstärka din befintliga trådlösa signal i hela ditt hem. Om du har flera våningar, tjocka väggar eller andra hindrande enheter, kan en extender vara precis vad du behöver. Att ställa in en av dessa är lika enkelt som routern själv.

How do I extend my Wi-Fi signal throughout my home?
Dessa förlängningsanordningar kan anslutas direkt in i ditt hemuttag.

Gör en Wi-Fi-spänningsförlängare från saker i ditt hem

Självklart kan du också hacka och utöka den trådlösa signalen i ditt hem genom att göra en antennbooster ur hushållsartiklar. Denna PCMag Youtube-handledning visar hur du gör det med en del aluminiumfolie och en utskriftsmall. Du kan också göra det med en Pringles burk.

Oavsett vilket sätt du tar, borde du njuta av en starkare och snabbare trådlös signal. Du betalar för Internet; varför få inte maximal nytta av det?

Was this post helpful?
Yes
No

Rekommenderas av ReviverSoft

MacReviver

MacReviver innehåller alla de viktiga verktyg som hjälper dig ren, optimera och underhålla din Mac och återställa dess prestanda och stabilitet.

ladda ner nu

Har du problem med din Mac?

Ta en gratis genomsökning för att ta reda på hur du kan städa upp och återuppliva din Mac.

ladda ner nu

Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt