Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till BUGCODE NDIS DRIVER Blåskärm felA Guide to the BUGCODE NDIS DRIVER Blue Screen of Death Error

Felet BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Det betyder att ett problem har uppstått under laddningen av en felaktig drivrutin för ett nätverk anordning. Detta fel befordrade datorns abrupta avstängning för att förhindra skador och förlust av data.

BSOD-felet orsakas vanligtvis av felaktiga operationer som drivs av drivrutinen för en nyinstallerad nätverkshårdvara. Föraren kan vara skadad, föråldrad eller är oförenlig med operativsystemet. Installationen av en nätverkshårdverksenhet som är inkompatibel med datorn kan också orsaka detta fel.

Detta BSOD-fel är också känt som “BUGCODE_NDIS_DRIVER” och “STOP 0x0000007C”. Några användare av Windows OS har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

BUGCODE_NDIS_DRIVER

Du kan lösa BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD-felet som orsakats av en felaktig drivrutin eller en inkompatibel hårddiskenhet genom att avinstallera det senaste installerade programmet och enheten. För att avinstallera i Windows Vista och 7, klicka på Start, Kontrollpanelen och sedan Program och funktioner. För Windows XP, klicka på Start-knappen, Kontrollpanelen och sedan Lägg till eller ta bort program. Du kan använda pilknappen för att markera programvaran för avinstallation och tryck sedan på Avinstallera eller Ta bort.

Alternativt kan du använda Driver Reviver för att uppdatera eller återställa datorns drivrutiner. Om en föråldrig drivrutin är orsaken till problemet kommer det här att åtgärda problemet.

Du kan också inaktivera, uppdatera eller rulla tillbaka den felaktiga drivrutinen för att lösa BSOD-felet. Om du vill göra detta i Windows XP klickar du på Start, högerklicka på Dator och väljer Systemegenskaper i rullgardinsmenyn. Välj den här fliken genom att välja Hårdvara och klicka sedan på knappen för Enhetshanteraren. Leta reda på drivrutinen eller hårdvaran som har identifierats för att orsaka BSOD-felet, dubbelklicka på objektet och välj sedan fliken Driver. Fliken Förare ger alternativ för att uppdatera, återgå till en äldre version, inaktivera eller avinstallera drivrutinen. Följ anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen för att utföra det valda alternativet.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt