Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till BUGCODE ID DRIVER Blåskärm felA Guide to the BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death Error

Felet BUGCODE_ID_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) kan visas under initialiseringsprocessen för Windows XP, Vista, 2000, 2008 och Windows 7 och 8. Det betyder att ett problem har uppstått vid laddning av en NDIS (Network Driver Interface Specifikation) förare, vilket resulterade i datorns nödstopp för att förhindra skador och förlust av data. NDIS-drivrutinen anger standardgränssnittet mellan lagrade nätverksdrivrutiner och ansvarar för att upprätthålla parametrarna och tillståndsinformationen för nätverksdrivrutiner.

2

BSOD-felet orsakas oftast av felaktiga operationer som körs av program och drivrutiner, särskilt nätverkshanterare. Det beror också på att en maskinvara för nätverksinstallation installeras som är inkompatibel med operativsystemet. Inkompatibiliteter med hårdvara inkluderar inkompatibiliteter för minne och BIOS (Basic Input / Output System) och IRQ-konflikter (Interrupt Request).

Detta BSOD-fel är också känt som “BUGCODE_ID_DRIVER” och “STOP 0x000000D2”. Vissa användare av Windows OS har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa BUGCODE_ID_DRIVER BSOD-felet som orsakats av en felaktig drivrutin genom att använda det senast kända bra konfigurationsalternativet, vilket är en återställningsfunktion för Windows som återställer datorn till de senaste inställningarna som möjliggjorde smidig åtgärd. För att göra detta måste du starta om datorn och sedan trycka på F8 innan operativsystemet laddas för att komma till menyn Avancerade alternativ. Använd piltangenterna för att markera Senast kända bra konfiguration och tryck sedan på Enter.

Alternativt kan du använda Driver Reviver för att uppdatera datorns drivrutiner. Om en föråldrig drivrutin är orsaken till problemet kommer det här att åtgärda problemet.

För att lösa BSOD-felet som orsakas av oförenlighet med hårdvaran eller med drivrutinen måste du avinstallera hårdvaran eller drivrutinen som orsakar felet. För att göra detta i Windows 8, tryck på Windows-tangenten och X tillsammans, klicka på Kontrollpanelen och välj sedan Program och funktioner. Markera programmet för avinstallation med piltangenten och klicka sedan på Avinstallera. I Windows XP, Vista och Windows 7 kan avinstallationsprocessen göras genom att successivt klicka på Start, Kontrollpanelen, Lägg till eller ta bort program för Windows XP och Program och funktioner för Windows 7 och Vista och sedan välja programvaran för avinstallation och klicka på Ta bort / Avinstallera.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt