Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Optimera bärbar batteritid med Battery OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Teamet på ReviverSoft är mycket glatt att meddela lanseringen av en helt ny produkt som heter Battery Optimizer .

Battery Optimizer är en helt ny applikation som är utformad för att hjälpa bärbara ägare att optimera batteriets batterilivslängd genom att ge feedback om vilka bärbara funktioner en användare kan inaktivera och hur mycket extra batterilivslängd kan uppnås genom att göra det.

Idag väljer så många människor en bärbar dator över ett skrivbord på grund av den rörlighet och frihet som kan uppnås med en bärbar dator. Borta är de dagar där bärbara datorer är signifikant underpowered jämfört med stationära datorer. Men oavsett hur kraftfull din bärbara dator är, det är bara bra medan batteriet varar! Battery Optimizer är här för att hjälpa! Nedan listar vi bara några av de coola funktionerna.

Få mer batterilivslängd!

Ditt första steg är att köra ett batteridiagnostik. Under det diagnostiska batteriet Optimizer analyserar alla enheter som du har laptop som påverkar batteriförbrukningen och bestämmer hur mycket ström de förbrukar. Denna process kan ta mellan ett par och tiotals minuter beroende på hur många enheter din bärbara dator har.

Efter att ha kört en diagnos presenteras den beräknade batterilivslängden med dina nuvarande inställningar och du visar också din potentiella batterilivslängd om du ska slutföra alla optimeringar som Battery Optimizer rekommenderar.

Din potentiella vinst i batteriets livslängd beror på vilken maskinvara du för tillfället har installerat för din bärbara dator och hur väl optimerade inställningarna för den hårdvaran är. Om du till exempel har WIFI, Bluetooth, InfraRed och en kontakt i musen på din bärbara dator och du har dem alla påslagna så kan din potentiella vinst i batterilivslängden sluta stor.

När du har kört diagnosen och sett resultaten kan du klicka på “Optimera batterilivslängd”. Detta tar dig till en skärm där du kommer att visa alla enheter som påverkar din bärbara batteriets livslängd och du kommer att få veta hur mycket tid du kan spara på batterilivslängden genom att stänga av varje enskild enhet. Detta kan komma till väldigt användbart. Säg att du är i biblioteket och du försöker avsluta ditt papper medan du är på rulle men batteriet är i färd med att dö! Enkel! Öppna Batteri Optimizer och du kan se att du kan få ytterligare 15 minuter genom att stänga av WIFI och extra 10 minuter genom att inaktivera Bluetooth, men du behöver internet för att fortsätta undersöka ditt arbete så att du vet att du vrider Bluetooth är det bästa valet att få den extra bit av livet ut ur din bärbara dator.

Övervaka batteribruk:

Battery Optimizer visar inte bara sätt att optimera batteriets livslängd för längsta liv, det ger dig också möjlighet att övervaka batterianvändningen över tiden.

Ovanstående skärm är Battery Optimizer unika övervakningsfunktion. Den röda linjen visar din batteriförbrukning i Milli-Watts över tiden och den grå linjen visar din bärbara batteriladdning över tiden. Det här är mycket användbart om du just har börjat starta en applikation eller just justerat några inställningar på din dator och du vill se hur de påverkar din batterianvändning.

Skapa en profil:

En av de mest användbara funktionerna i Battery Optimizer är profilfunktionen. Vi förstår att du vill använda din dator olika i olika situationer. Till exempel på en buss bryr du dig inte om internet eller bluetooth eller en plugg i musen så att du kan skapa en “Riding The Bus” -profil som automatiskt stänger av alla funktioner du inte behöver. Å andra sidan, när du har din dator hemma, ansluten på skrivbordet kanske du vill att allt ska vara på så att du kan skapa en profil för det.

Ställa in varningar:

En annan stor egenskap hos Battery Optimizer är möjligheten att ställa in varningsanvisningar för batterier. Du kan antingen meddelas när batteritiden minskar under en självbestämd mängd minuter eller när batterianvändningen ökar med en viss procentandel. Det här är mycket användbart för personer som vill anpassa de varningar de får om deras batterianvändning istället för att bara få en varning när batteriet håller på att dö.

Vi hoppas att du gillar Battery Optimizer! Det är en revolutionerande ny produkt som är en första av sitt slag och vi ser fram emot att höra vad du tycker om det!

Ladda ner batterioptimeraren här

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt