Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Opgradering en pc fra Scratch – Walkthrough – Part 1Upgrading a PC from Scratch – Walkthrough – Part 1

Opgradering af en pc fra bunden

Jeg har for nylig haft lejlighed til at opgradere det meste af min stationære pc. Det kørte forfærdeligt. Selv grundlæggende webbrowsing tog en evighed, aldrig noget imod spil, grafikapplikationer eller noget overhovedet.
Min eksisterende pc var lidt under fire år gammel: en AMD Phenom II X2 550 med et Radeon HD 4600 grafikkort.
Så jeg besluttede at gå nød og få et nyt bundkort, CPU , strømforsyning, grafikkort og ny hukommelse . Men jeg ville have mit budget til at være $ 500, ikke mere.


Illustration af Thom Zahler

Hvorfor opgradere?

Du ved måske, at her hos ReviverSoft, handler det om at få maksimal brug ud af den pc, du allerede har. Og jeg overvejede at holde kurset med min 4-årige maskine. Men her er hvorfor jeg i sidste instans valgte at erstatte de fleste dele.

    • Jeg brugte min pc til opgaver, der ikke passer til den

Jeg bruger meget grafikredigering i min fritid ved hjælp af software som GIMP og Inkscape, og disse kræver seriøs grafikfunktion og mere RAM end jeg havde, så tingene gik langsomt til en gennemsøgning, hvis de ikke kolliderede helt.

    • Jeg overvejede, men i sidste instans afvist bare en RAM-opgradering

Den gamle DDR2-hukommelse i min gamle pc ville have kostet dobbelt så meget som nyt DDR3 RAM i en ny maskine, og det er også meget langsommere. Jeg ville spare mange penge på hukommelsen ved at opgradere resten.

    • Jeg spiller spil i lejlighedsvis

Selv spil, der er flere år gamle, ville ikke køre godt på min pc, selv med grafiske indstillinger ned til Low. Plus, jeg ønskede at se, hvordan spillet skulle se for en forandring.

    • Jeg nyder at sammensætte pc’er

Jeg har familiemedlemmer, der elsker at arbejde med biler. Jeg elsker at arbejde på pc’er og var spændt på muligheden for at gøre det.

Dette kan ikke være dig, og du vil måske holde fast på din pc i stedet for at gøre hvad jeg gjorde. I dit tilfælde vil jeg anbefale, at du starter med de ni trin til at gøre din pc kørende som ny . Hvis du er interesseret i en revision, eller vil bare se, hvad jeg gjorde, fortsæt med at læse.

Her er mine valg for hver pc-komponent, og hvorfor jeg valgte dem.

CPU

Generelt vælger du din CPU, før du vælger dit bundkort, fordi visse bundkort kun kører bestemte CPU’er, og du vil have det bedste, der matcher. Oprindeligt gik jeg til Phenom II X4 3,6 GHz processor, en flot, hurtig quad-core CPU. Da jeg gik på indkøb på min lokale Frys Electronics, havde de kun Phenom II X4s op til 3,0 GHz, hvilket er betydeligt langsommere.
Så jeg gik med AMD FX-4100 3.6 GHz CPU, som kun var $ 10 mere end Phenom II 3,0 Ghz. Der har været klager på tekniske fora med hastighedsmangler i den nyere FX sammenlignet med en Phenom II med lignende clock-hastighed, men da dette var meget hurtigere, skulle det overvinde eventuelle problemer. CPU’en var $ 110.
Hvorfor AMD og ikke Intel? Koste. AMD’er er betydeligt billigere for samme ydelse. Medmindre du er så vild med Intel CPU’er, er det en no-brainer.


AMDs FX-serie af processorer tilbyder 4 kerner og masser af strøm.

Bundkort

Oprindeligt ville jeg have Asus F1A75-V Pro bundkortet, da jeg ville læse gode anmeldelser af det, men mit valg af CPU tvang mig til at vælge et AM3 + bundkort i stedet (da F1A75-V Pro ikke er AM3 + kompatibel). Det lyder teknisk, men det betyder bare, at min CPU er nyere, så mit bundkort skal understøtte det. Så jeg valgte Asus M5A97, også et godt valg. Mit gamle bundkort var et Gigabyte-mærke, og jeg havde alvorlige problemer med at finde noget på Gigabytes hjemmeside, da det er dårligt oversat og svært at navigere. Asus er bare et bedre mærke, efter min mening. Hovedkortet var $ 95.


Asus bundkort er en fuld størrelse ATX type med støtte til de nyeste processorer.

Grafikkort

Nu kan du få det, der hedder en APU, som er en CPU + GPU på en chip. Hvad det betyder er, at du får en computer og grafik alt i ét til en meget billig pris. Men jeg ville have lidt mere grafisk kraft end en APU ville give, så jeg ledte efter et billigt billedkort i mellemkortet. Min kollega anbefalede mærket Nvidia til grafikkort over, hvad jeg var vant til, som var AMD-mærket. Nvidia GTX 550 Ti 1 GB virker meget godt for alle, men de mest hardcore spillere, som jeg absolut ikke er. Det gode er, jeg behøver ikke at få to kort, og jeg behøver ikke at få noget super dyrt, for at køre alt, hvad jeg har brug for meget godt. Grafikkortet var $ 130.


Dette grafikkort tager meget plads i dit tilfælde, så sørg for at du har rummet.

Strømforsyning

Den type strømforsyning du får, er virkelig afhængig af dit grafikkort. Se på bagsiden af ​​grafikkortets detailboks for anbefalinger. I dette tilfælde sagde Nvidia-grafikkortet, at det havde brug for en minimumsforsyning på 400 watt med en “+12 Volt Current Rating of 24 Amps,” hvad det betyder. Så jeg gik ned i rækken af ​​strømforsyninger, og den bedste værdi strømforsyning, der rent faktisk tilbudt denne rating på bagsiden af ​​dens kasse var en 750w. Går større på watt er bedre, da du risikerer at forbrænde din strømforsyning ellers. Men det vigtigste er at være opmærksom på den aktuelle rating. Denne PSU var $ 75 efter $ 25 rabat.


Cooler Master 750w havde de specifikationer, som grafikkortet krævede.

Hukommelse

Find ud af den maksimale hastighed på hukommelse, som du har bundkort til at understøtte, og typen af ​​hukommelse og få otte gigabyte af det. I mit tilfælde gik jeg til 8 GB DDR3 1600Mhz hukommelse. Det er også Corsairs mærke, og mærke er lige så vigtigt for hukommelsen som enhver anden komponent. Hukommelse er snavs billig i disse dage. Hukommelsen var $ 60 efter $ 10 rabat.


Denne Corsair-hukommelse kom i to moduler på 4 GB hver.

Case & Drives

Normalt skal du have et godt tilfælde at huske alle disse ting, såvel som en dvd- eller Blu-Ray- drev og en harddisk. Dette er ting, jeg overførte fra min gamle pc. Bortset fra diskdrevet. Det viser sig, at nyere bundkort ikke har den gamle IDE-standard for diskdrev, så mit drev understøttes ikke. Alt er på Serial ATA nu eller SATA. Jeg skal gemme og få et Blu-Ray-drev næste gang, der kan brænde Blu-Ray-diske, hvis jeg nogensinde har brug for det.

Når du køber en sag, skal du kigge efter en, der er et midtårn, der understøtter ATX-bundkort i fuld størrelse. Gå ikke til de meget små eller virkelig store eller underlige tilfælde, da du kommer i problemer. Dem der har ekstra tilfælde fans på dem er cool, bogstaveligt.
Og når du køber en harddisk , er hurtigere RPM’er bedre, selv om de koster lidt mere og går til 1 terabyte (TB) eller større. Du vil bruge pladsen meget hurtigere, end du havde forventet. Du vil bruge omkring $ 100 – $ 150 for din harddisk.
Endelig overveje et mindre solid state-drev til at ledsage din større harddisk, og sæt Windows på solid state-drevet. Vi har fortalt SSD’er her tidligere, og de vil give lynhurtige opstartstider og generelle adgangstider, hvilket er prisen for adgangen. Jeg har bestemt fået en SSD på min radar.

Udgifter i alt

Efter rabat brugte jeg $ 470 på min opgradering, hvilket er skørt billigt i forhold til at købe en samlet pc. Det er fantastisk, hvor meget billigere elektronik har fået. Den første pc, jeg nogensinde ejede selv, var i 1995 en Pentium-75, der kostede $ 2.000.

I del 2 af artiklen vil jeg gå over mine travellers og samle denne Frankenstein af en computer og de ting, jeg savnede, hvorfor det ikke ville tænde for den første time, indtil jeg fejlfindte problemet. Kig efter det snart!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet