Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Brug Task Manager i Windows 7Use the Task Manager in Windows 7

Task Manager

Task Manager kan fås ved at trykke på Ctrl + Shift + Esc eller ved at trykke på Ctrl + Alt + Del og vælge Task Manager. I Windows 7 er det her, hvor du kan se CPU-brug, hukommelsesforbrug, kontrollere løbende programmer og fjerne opgaver, der sidder fast. Det er yderst nyttigt til at holde Windows 7 kører problemfrit i løbet af dagen. Lad os dække hver fane i task manager.


Use
Illustration: Gordon McAlpin

Applikationer

Alle dine åbne Windows-programmer er angivet her. Du kan højreklikke på et program for at afslutte det. Dette er en ekstremt langsom proces, hvis applikationen ikke reagerer, og tvinger til at søge efter appens processer i den næste fane.


Use
Fanen Programmer er, hvor du styrer individuelle Windows-apps.

Processer

Dette er alle processer forbundet med Windows og med hver åben applikation. Ofte er der flere processer for hver applikation. Hvis en app fryser op, kan du højreklikke på hver af appens processer herfra og afslutte dem.

Services

Dette er Windows-tjenester, der hjælper Windows-funktionen. Den, du vil gerne være bekendt med, er Print Spooler. Hvis din printer nogensinde bliver fast, skal du højreklikke på Print Spooler og klikke Stop Service, og derefter Start Service. Dette vil rydde køen og give dig mulighed for at udskrive igen.

Ydeevne

Ydeevne giver dig mulighed for at holde styr på, hvor meget CPU og hukommelse der bruges af Windows og dine applikationer. CPU-brug er angivet som en procentdel, mens hukommelsesforbruget er mindre end eller lig med den samlede mængde hukommelse i din pc. Hvis du ser maksimal CPU-brug eller maksimal hukommelse, kan det være på tide at afslutte en app eller proces, der forårsager problemet.


Use
Fanen Ydelse er, hvor du tjekker CPU og hukommelsesforbrug.

Netværk

På denne skærm kan du se alle de forskellige netværk, din pc er forbundet med, ægte og virtuel, og hvor meget din pc bruger det pågældende netværk.

Brugere

Hvis der er flere brugere logget ind på din pc, kan du se dem alle herfra. Hvis du er administrator, kan du endda logge af individuelle brugere herfra.

Master task manager

Mastering af task manager vil gå langt mod en hovedpine-fri pc-oplevelse.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet