Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Navigering i Task Manager; Applikationer, Processer og ServicerNavigating the Task Manager: Applications, Processes and Services

Navigere i task manager

Windows Task Manager er en fantastisk måde at se, hvad din pc er op til. Det kan give dig alle de oplysninger, du har brug for til at bestemme, hvilke programmer der kan lukkes, der bruger for meget hukommelse, hvilken procentdel af din pc bliver brugt af hvilke processer, og find ud af andre oplysninger om din computers brug.

Task Manager er et relativt nemt værktøj til at navigere. Forskellene mellem applikationer, processer og tjenester kan betyde, at du har en bedre forståelse af din pcs hukommelsesforbrug samt overordnet ydeevne, hvilket sparer dig frustration og modgang i det lange løb. At vide, hvad man skal kigge efter i Task Manager kan give dig mere total kontrol.

Opstart af Opgavehåndtering

Der er mange måder at få adgang til dette værktøj. For at starte dette værktøj op, er den mest almindelige måde at trykke på Ctrl, Alt og Delete- tasterne helt og holdent og derefter klikke på Task Manager. En anden kombination er Ctrl-Shift-Esc . En anden måde at gøre dette på (tastaturkonfigurationer på bestemte computere kan gøre nøglekombinationerne lidt udfordrende) er at åbne Explorer eller Start Menu og søge efter “task manager” i søgelinjen. En endnu nemmere måde er at højreklikke overalt på proceslinjen, og vælg Start Task Manager fra menuen. Når det er opbrugt, vil du blive præsenteret en række områder at se på, hver under en anden fane, der er let tilgængelig.

Applikationer

Når du først åbner lederen, skal du først og fremmest se en liste over programmer, der kører enten aktivt eller i baggrunden. Fanen Programmer giver dig mulighed for at se den fulde liste over apps, og til højre kan du se, hvilken procentdel af fysisk hukommelse og CPU-brug, der bruges af hvert program individuelt. Nederst i vinduet er tre vigtige afsnit at se på: Det samlede antal processer, der kører, den samlede procentdel af CPU-brugen taget op, og den samlede procentdel af fysisk hukommelse, der anvendes.

Det er muligt at lukke programmer, som du ikke ønsker at køre gennem Task Manager, men det anbefales, at du kun gør dette, hvis du ikke kan finde selve programmet, så du ikke korrumperer programmet eller taber uoprettede data.

Processer

Fanen Processer i task manager giver dig flere oplysninger end fanen Programmer. I processer kan du se en liste over hver proces, der kører (nogle programmer og internetbrowsere kan køre mere end en) og hukommelsen og CPU-brugen af ​​hver enkelt. På samme måde som i applikationsmenuen kan processer afsluttes manuelt via opgaveadministratoren, men der vises en advarsel om, at processer ikke er beregnet til at blive afsluttet på denne måde.

Afslutte processer eller behandle træer (flere processer forbundet sammen) kan resultere i problemer med at køre programmer i fremtiden og korrupte data. Men som applikationer, hvis en proces indtager for meget hukommelse, og du vil afslutte det, kan du højreklikke og afslutte det manuelt, hvilket er en mulig løsning, især hvis et program ikke reagerer, når du forsøger at lukke det ellers.


Navigating the Task Manager
Sådan skal Task Manager se på fanen Processer.

Services

Et andet område at se på er fanen Tjenester, som indeholder en liste over tjenester, der udfører forskellige funktioner på computeren. De vil enten have “stoppet” eller “løbe” i kolonnen til højre, og de eneste tilgængelige muligheder, når de ændrer disse, er at starte eller stoppe dem. Du har også mulighed for at finde processen eller processerne der er forbundet med dem i task manager.


Navigating the Task Manager
En liste over driftstjenester i Windows Task Manager.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet