Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Opdatering af firmware og hvorfor det er vigtigtUpdating Firmware and Why It’s Important

Firmware er, hvad der er behov for i de fleste elektroniske enheder i dag, men hvad er det præcist, og hvad gør det så afgørende for produkter til at køre problemfrit? For startere, firmware er hovedsagelig programmeringen nødvendig for visse enheder til at udføre deres designede opgaver. I modsætning til software, bruger vi ikke firmware til at udføre specifikke aktiviteter på enheder, men i stedet bruge det til deres vigtigste funktioner. På grund af dette, er firmwareopdateringer lejlighedsvis nødvendig for at sikre enheden fungerer som det skal, som bugs er faste og programmer ændres til fordele for forbrugerne.

Hvorfor Opdatering Firmware er Vigtigt

Enheder, der kører firmware altid opdateres. Disse enheder kan omfatte alt fra Blu-ray afspillere til bilens stereoanlæg. Med firmwareopdateringer, kan forbedringer til funktionaliteten af ​​disse enheder kan erhverves øjeblikkeligt og uden omkostninger, forbedre oplevelse, når du bruger dem. Forskellige enheder vil have forskellige metoder til at downloade og installere ny firmware. Heldigvis er det normalt automatisk gjort med en genstart, ellers vil du blive underrettet om, når du skal udføre en opdatering.

Det kan være temmelig meget garanteret, at når du først købe et produkt, der bruger firmware, vil det ikke køre perfekt. De fleste enheder indeholder fejl eller huller i deres udvikling, at opdatere udgivelser kan ofte korrekt. Andre opdateringer simpelthen forbedre kundernes samlede erfaringer og, gratis, vil give brugerne mulighed for at få mest muligt ud af deres engangs-køb.

Sådan opdaterer firmware

Opdatering enheder bør ikke være en vanskelig opgave. De fleste, herunder Windows-operativsystemer, vil spørge dig, når dit system er klar til at blive opdateret. Så snart en virksomhed sender via netværket de nødvendige opdateringer, skal du blot lukke pc’en og genstarte bør sende det via opdateringsprocessen. Bagefter skal din computer køre hurtigere og visse fejl, der begrænser produktets anvendelse skal løses.

De eneste opdateringer, du kan overveje troværdig er dem, der sendes direkte fra producenten eller software firma. Stol aldrig tredjeparts kilder til at opdatere noget, da dette kan føre til det modsatte af funktionalitet, indføre vira i systemet, der kan gøre det umuligt at anvende. Kontrollér altid for mærkenavne, du genkender. Heldigvis Driver Reviver kilder sine opdateringer direkte fra producenten.

Hvis Internet kapacitet er ikke tilgængelig på en enhed, hente en opdatering fra producenten på en computer. Så enten slutte enheden til computeren, hvis det er muligt, eller gemme opdateringsfilerne til en flytbar USB eller SD-kort til at oprette forbindelse direkte til enheden.


Updating Firmware and Why It's Important
En Apple iPhone opdatering via en computers USB port.

Med hver opdatering, skal du sørge for, at opdateringen, hvis ikke anvendes automatisk, er beregnet til den specifikke model af den enhed, du ejer. Tilfældigvis installere noget for den forkerte model kunne ikke blot resultere i intet sker, men også muligvis ødelægge alle operationer. Det er af denne grund bør du altid være opmærksom på modelnummeret på en enhed, før du installerer en opdatering til det. Hvis du ikke ved, hvor de skal lede efter modelnummeret på et bestemt produkt, skal du kontakte producenten for at hjælpe dig. Deres hjemmeside skal hjælpe dig med at finde hvilken model du ejer, og den kompatible opdatering til at gå sammen med den.

Netværk router opdateringer kan også være nødvendigt, og kan normalt erhverves gennem producenten eller via online søgninger som en anden enhed.


Updating Firmware and Why It's Important
En opdatering installationsguide (guide) for en Netgear router, der giver mulighed for bekvemmelighed.

Ved at registrere dit produkt til producenten om køb, kan du få besked i e-mails om firmwareopdateringer og andre nyheder, med det selskab informeret om hvilken enhed du ejer. Denne måde vil du også ikke behøver at bekymre sig om at søge efter opdateringer dig selv og vind op downloade skadelig software.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet