Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til VIDEO_TDR_FAILURE Blue Screen of Death fejlA Guide to the VIDEO_TDR_FAILURE Blue Screen of Death Error

VIDEO_TDR_FAILURE

Der er mange fejl i Blue Screen of Death, der kan forekomme af mange grunde. Hvad der sker med en blå skærm af døden er, at computeren stopper al drift, og i stedet for at lukke helt ned, vises en blå fejlskærm og viser den fejl, der opstod. Det er gennem denne specifikke fejl, at du kan bestemme, hvad der gik galt. Desværre betyder mange af disse fejl ikke meget for dem, der ikke er mest teknisk opmærksomme.

Hvad betyder fejlen VIDEO_TDR_FAILURE?

En sådan fejl, der kan dukke op i en blå skærm, vil være en, der læser “VIDEO_TDR_FAILURE”. Dette ses normalt kun hos brugere, der kører Windows 7 eller senere. Der er flere årsager til denne fejl, så hvis du ansætter en computer reparations professionel til at diagnosticere og behandle problemet ikke er i din bedste interesse, er der trin, du kan tage for at finde og både fjerne og forhindre problemet.

Det første du skal vide er, at denne fejl vedrører et problem med videokortet, og at din skærmdriver mislykkedes. Skærmdriveren på dit grafikkort kan være problemet, hvilket angiver, at du skal opdatere driveren. Afhængigt af hvilken type grafikkort du har (populære mærker omfatter ATI og NVIDIA), skal du muligvis finde og besøge virksomhedens hjemmeside for at downloade den nyeste driver. Producentens hjemmesider vil ofte give dig en styret formular, du skal udfylde baseret på dit system for at finde den driver, der fungerer bedst for dig.


VIDEO_TDR_FAILURE
Se NVIDIAs guidede opdateringswebsted til downloads.

Andre årsager og mulige løsninger for VIDEO_TDR_FAILURE-fejlen

Overophedning af kort og støv kan også være en anden kilde til problemet. Sørg for, at kortet i sagen er fri for støv med dåse støv eller er korrekt afkølet med en blæser, kan hjælpe med at eliminere VIDEO_TDR_FAILURE fejl.

En anden årsag kan være selve hardwarefejlen, hvilket betyder at du måske skal købe et nyt grafikkort eller muligvis andre komponenter i forbindelse med det. En god måde at bestemme problemet på er gennem en gratis video stress test udført på dit system. Du kan få gratis stresstest fra forskellige hjemmesider og software, herunder GIMPS og FurMark, der kan findes online. En MemTest, der udføres på et system genstart eller downloadet, kan teste computerens hukommelse for at vise, hvor godt din computer kører på alle områder, og det kan indikere, at din computer har brug for mere RAM eller hukommelse.

Nogle korte instruktioner til at køre en MemTest:

  • Ved systemstart kan du omgå Windows-opstartsskærmen (tasterne til at gøre det vises normalt øverst på skærmen) og vælge indstillingen for en hukommelsestest.
  • Alternativt kan du klikke på Start
  • Klik på Kontrolpanel
  • Skriv hukommelse i søgefeltet, og tryk på Enter
  • Klik på Diagnose computerens hukommelsesproblemer
  • Vælg at genstarte nu og udføre testen, eller kør den næste gang du genstarter
  • Endelig tilbyder websteder som www.memtest.org eller www.memtest86.com gratis downloadbare hukommelsestests, der kan gemmes på en cd eller et flashdrev og kører på din pc.


VIDEO_TDR_FAILURE
Dette er FurMark video stress test software, som kan optimeres til dit system.

Stress af videokortet (med video eller spil, der skubber kortets evner til eller forbi deres grænser) kan forårsage mange problemer, og dette kan være en af ​​dem som følge heraf. Sørg for, at kortet er korrekt afkølet (test af komponenttemperaturer med software som SpeedFan kan hjælpe), og kører de nyeste drivere, der er optimeret til hardware, kan forhindre denne fejl.

Der er få ting mere frustrerende end en Blue Screen of Death-fejl, som kan ødelægge dine fremskridt med et systemkrasj og angive alvorlige problemer. At vide, hvordan du retter disse og sørger for, at de aldrig opstår igen, vil forlænge din computers liv, og hvis problemet er korrekt identificeret, sænk omkostningerne for unødvendige komponenter eller hele computeren.

Hvis du har en anden Blue Screen of Death, her er vores mesterliste over BSoD’er og hvordan man retter hver enkelt.

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet