Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Migrer data ud af SkytjenesterMigrate Data Out of Cloud Services

Cloud sikkerhed er et omhyggeligt emne. Nogle kan lide at bruge det som en metode til at sikre deres filer, mens andre måske mistillid det. Det er ikke at sige, at begge sider om dette emne er forkerte: Der er meget rigtige grunde til, at folk kan bruge cloud computing til at gemme deres filer, og der er også meget rigtige grunde til, at folk måske ikke vil. Tillad mig at forklare.

Med lokal opbevaring har du bekymringer over folk, der nøs i dine filer på en delt computer, eller hvis disse filer går tabt i en ulykke. Du kan ikke ønske at kryptere alt, hvad du synes er vigtigt. Med sky lagring kan filer ikke gå tabt, medmindre brugeren selv fjerner det – det er en ofte uudtalt lov om skylagring, og det er sædvanligvis hædret. Imidlertid har tjenester som Megaupload kollapset på grund af statslig indblanding, og mange mennesker mistede deres vigtige filer på grund af det. Mens skytjenester beskytter dit arbejde bag et kontonavn og en adgangskode, er nogle af dem begrænsede med hensyn til sikkerhedsindstillinger tidligere – og i tilfælde af Megaupload mistede folk alligevel adgang til alle deres data. Sådan undgår du det.

Overfør data fra skyen og Til til lokal lagring

Okay, så vil du gerne have dine filer gemt lokalt og sikkert og sikkert.

Først og fremmest beslutte, hvad det er, du forsøger at komme ud af skyen, fordi der er meget mere i skyen end du måske tror, ​​at der er. For eksempel, din e-mail-konto – hvis du bruger Google, Yahoo eller nogen af ​​de andre fyre, er dine e-mails og lignende blevet gemt med og sendt via disse tjenester i alle aldre. Det er cloud-afhængige applikationer. Men hvis du henviser til at få dine ting ud af DropBox, Google Drive og resten, så er vi her for at hjælpe.

DropBox er den mest enkle i form af “få alle dine ting ud af skyen”. Installer DropBox på din maskine. Det har en mappe, hvor alle dine ting er gemt, og du kan simpelthen klippe og indsætte alt ud af det. Du behøver ikke bruge webversionen af ​​DropBox.


Migrate Data Out of the Cloud
Klip og indsæt dine filer fra Dropbox-mappen til et andet sted på din pc.

I tilfældet med Google Drev skal du dog manuelt downloade alt inde i browseren, inden du går på en sletningspree i de lokale filer. For at gøre det, skal du klikke på det øverste venstre afkrydsningsfelt på din drevside, som vil fremhæve alle de indvendige elementer. Klik på Mere , og hent derefter. Når du har gemt alt dit indhold lokalt, skal du slette det fra Google Drev.


Migrate Data Out of the Cloud
Vælg alle de Google Drive-filer, du ønsker at flytte væk fra skyen.

Få dine data ud af Social Media Cloud

Der er stadig flere af dine oplysninger “i skyen”, dog. Hvis du bruger andre cloud services, vil du gerne downloade og slette dine filer fra deres servere. I tilfælde af Facebook kan deres fotos opholde sig i en måned efter sletning – selv når du sletter status, og det ikke findes i dine album, vil et manuelt link til det ensomme billede stadig fungere, og billedet i sig selv vil ikke forsvinde i lang tid. Du kan også vælge at slette dine Facebook-meddelelser og endda deaktivere din konto (selvom du ikke kan slette det helt).

Disse regler gælder for enhver social medietjeneste, e-mail-program eller andet. Hvis du får alle dine data ud af skyen, skal du downloade og slette ALT i hver applikation – men hvis du kun løser følsomme data, skal du være forsigtig med hvilke filer du vælger at slette. Hvis du er bekymret for skyens sikkerhed, skal du se, hvad du også laver online.

Der kan være nogle tjenester, der ikke giver dig mulighed for manuelt at slette det indhold, du har uploadet til dem. Hvis dette bliver et problem, skal du ringe til dem og bede dem om at tage det ned.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet