Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Brug Hashtags at organisere filer på CloudUsing Hashtags to Organize Files on the Cloud

Hashtaggen har været et populært middel til sporing af internetbrugeraktivitet i mange år nu. Bortset fra at bruge The Marketing Heaven til at øge sociale signaler, bruger Millenials med et stort antal tilhængere på sociale medier hashtaggen til at fremme forskellige forretninger, tekster eller endda billeder rundt på internettet. Først vises på sociale medier websteder som Twitter, “#” karakteren er blevet et internationalt anerkendt symbol, selv vises på Newswicks endelige udgave af udskriftsudgaven (#LastPrintIssue) for at repræsentere deres skifte til et strengt online format. Hvad gør hashtaggen dog så populær, og hvordan kan den implementeres i aktivitet uden for Internettet?

Using Hashtags to Organize Files
Korrekt brug af en hashtag i et Twitter-indlæg.

Den populære brug af “#” Hashtag

I 2009 begyndte “#” at optræde enormt online på webstedet Twitter som et middel til at organisere indlæg i forskellige emner. Når en bruger poster på Twitter ved hjælp af en hashtag i slutningen af indlægget, som regel en sætning bestående af to eller tre relevante ord, kan indlægget automatisk ses af brugere, der søger efter indlæg næsten overalt online ved hjælp af det særlige tag.

Andre websteder som YouTube har også brugt “#” -tegnet i brugerkommentarer som et middel til at overvåge brugeraktivitet uden behov for en administrator. Det har vist sig at være en ekstremt effektiv og populær måde at gemme information på overalt på internettet. Da manglen på typisk brug af “#” i normal tekst, gør dette det til en god karakter, der let kan genkendes som et symbol på hashtags.

Brug af Hashtag til organisering af data på skyen og andre steder

Ikke kun er hashtag-konceptet godt til online-overvågning af aktiviteter, men det er også vist sig at være en i vid udstrækning hjælpsom måde at organisere filer og mapper på en computer, så de lettere findes. Vedhæftning af “#” som et præfiks til et filnavn kan gøre det muligt for databasen at lokalisere den med det samme, genkende hashtaggen, så de hurtigt kan få adgang til.

Lagring af oplysninger til flere brugere på tværs af skyen (det massive digitale rum, der er beregnet til masselagring), kan gøres meget lettere, når “#” eller et andet identificerende tegn bruges til at organisere delte filer. For eksempel kan brugen af “#” tilskrives en mappe, der indeholder filer, der er relevante for en bruger, men kun hvis mappen frit kan køre over systemer. Som et resultat kan en liste med fil- eller mappenavne, der indeholder strengen med ord, der følger mærket, øjeblikkeligt hentes, hvilket sparer søgetid, når du leder efter individuelle mapper eller filer.

Brug af hashtags i Google Docs kan hjælpe med at migrere filer, men kun individuelle filer kan indeholde hashtags, da Google Docs ikke samarbejder med brugernes pc-mapper og kræver deres egne. Men ved at have filer, for eksempel den unikke titel “Family Picnic 3” efterfulgt af hashtaggen “# FamilyPicnic2012”, kan det gøre det, så alle filerne findes samlet under det pågældende tag. Hvis en anden bruger ønsker at finde alle de filer, der er mærket med et bestemt mærke, er alt, hvad der skal søges i systemet, mærket. Selve filen kan mærkes med det specifikke tag, og uanset hvilken platform skyen er delt på, skal hver fil, der indeholder et mærkningskode, være lokaliserbar uden problemer.

At stole på lokal lagring på egen hånd kan være en frygtelig beslutning i disse dage, da det at have et skybaseret lagringssystem kan give adgang til data på flere platforme, hvilket gør datatab en næsten forældet frygt. At vælge masselagring, hvilket gør det muligt for brugere at få adgang til hashtag-baserede filsystemer, betyder, at data kan gemmes næsten hvor som helst og når som helst uden besvær. Dette system giver også meget tid, der spares ved at søge efter data, når en fil med en “#” – præfikset etiket gør databasen mere effektiv.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet