Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan fjernes en Desktop app i Windows 8How to Uninstall a Desktop app in Windows 8

Sådan afinstalleres en desktop-app i Windows 8

Afinstallation af et desktop-program i Windows 8 ligner meget på at afinstallere et program i Windows 7, men der er nogle få små forskelle. Sådan fjerner du et desktop-program i Windows 8.

Video Transcript:

Hej gutter Markér her fra ReviverSoft. I dag skal jeg lære dig at afinstallere en desktop-app i vinduet 8. Jeg vil ikke vise dig, hvordan man afinstallerer en metro eller en moderne brugergrænseflade, jeg vil vise dig, hvordan man gør det i en fremtidig video. Jeg skal bare vise dig, hvordan du afinstallerer en typisk desktop-applikation, som du er vant til at se fra Windows 7 eller Windows XP, eller hvilken version af Windows du tidligere har brugt.

Hvis du vil afinstallere et program fra Windows 8, skal du åbne den højre hånd Charms-bar og gøre det ved enten at gå til øverst til højre eller nederst til højre på skærmen eller hvis du vil skrue med fingeren fra skærmens højre kant, hvis du bruger en berøringsskærm, åbnes også denne Charms-bar. Derefter klikker du på indstillinger og derefter kontrolpanel. Derefter åbnes det kontrolpanel, du er vant til at se fra en tidligere version af Windows, så måske Windows 7 eller Windows Vista. I denne menu klikker du på programmer og funktioner. Dette åbner afinstallationen eller ændrer et program dialogboks.
Nu i denne boks er der et par gode funktioner her, som folk er vant til at se på. Først og fremmest er applikationer sorteret efter alfabetisk rækkefølge, så det gør det meget nemt at finde den applikation, som du ved, du vil afinstallere ved bare at kigge efter første bogstav i navnet på applikationen.

Der er to andre fantastiske synspunkter, som folk ikke bruger meget ofte, det er størrelsen og installeret på kolonner. Hvis du skulle klikke på størrelseskolonnen øverst i størrelseskolonnen, vil den vise dig alle de programmer, du har installeret sorteret fra den største størrelse, som den er på harddisken, til den mindste størrelse. Lige nu har jeg lige sorteret efter størst til mindste, og du kan se, at jeg har tre applikationer, der er over en gigabyte i størrelse, som jeg kunne se for at afinstallere, hvis jeg ikke brugte dem. For eksempel har jeg CyberLink Media Suite Essentials her, som jeg ikke bruger, og det er over en gigabyte, så jeg ved, at jeg kan frigøre en gigabyte plads, hvis jeg skulle frigøre dette program.

Nu viser den installerede kolonne den dato, hvor applikationen blev installeret, så hvis du vil klikke på den nu, viser den de senest installerede programmer, men hvis du vil klikke på den igen, viser den de programmer, der blev installeret længst siden. Nu kan dette hjælpe dig med at finde et program, du har installeret for en tid siden, og havde glemt eller ikke længere bruger det, men det hjælper dig også med at finde programmer, der blev bundtet sammen med din computer, da du købte det, for eksempel købte jeg denne Dell i januar, og det kom med en flok Dell-software, og du kan se, at den blev installeret den 29. januar, da jeg først fik min computer. Jeg kan se, at Dell har sat et supportcenter derovre. Det har Dell backup og gendannelse. Det har nogle drivere, men det har også dette CyberLink Media Suite Essentials-program, som jeg kigget på før, der tager op over en gigabyte plads.
Hvis jeg vil afinstallere det, som jeg gør, fordi jeg ikke længere bruger programmet, er alt, hvad jeg skal gøre, vælg det, og klik derefter på afinstallation, og så åbner det bare den typiske afinstalleringsprogram for det pågældende program, og du kan derefter følge Opdateringer til det pågældende program afinstallerer det og fjerner det. Så går du igennem og gør det samme med andre programmer, som du ikke længere bruger.

Du er velkommen til at fjerne dem, fordi du typisk kan finde download eller installationsfilen for det pågældende program på internettet igen, hvis du vælger at bruge det igen i fremtiden. Gå igennem og afinstaller eventuelle programmer, du ikke bruger, det vil frigøre harddiskplads, og det kan også hjælpe din computer til at køre hurtigere ved opstart, fordi der er mindre programmer, der indlæses ved opstart.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, lad dem være i denne video, ellers håber vi at se dig i en fremtidig ReviverSoft-video.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet