Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvordan man afinstallerer en Windows 8 applikation (Windows 8 Themed Application)How to uninstall a Windows 8 Application (Windows 8 Themed Application)

Der er to typer applikationer i Windows 8. Traditionelle desktop applikationer og derefter Windows 8 specifikke applikationer. Vi har en anden video, der viser dig, hvordan du afinstallerer desktop-programmer i Windows 8, men her er hvordan du afinstallerer Windows 8-specifikke applikationer.

For at lære at afinstallere et desktopprogram, se vores video her .

Video Transcript:

Hej gutter Markér her fra ReviverSoft. I dag skal jeg lære dig at afinstallere en Metro / Modern UI-applikation fra Windows 8. I en tidligere video har jeg vist dig, hvordan du afinstallerer et desktopprogram. Hvis du gerne vil finde den video, er linket til det i kommentarerne nedenfor. For at afinstallere en Metro / Modern UI-applikation skal du komme til startskærmen. Der er et par måder at gøre. Den første måde at gøre det på er at tage markøren og flytte den til øverste højre hjørne af skærmen og derefter flytte ned eller gå til nederste højre hjørne af skærmen og gå op og klik på Start. Også hvad du kan gøre er at skrue med fingeren fra skærmens højre kant, hvis du har en berøringsskærm enhed, eller du kan også trykke på Windows-tasten på tastaturet, og det vil tage dig til denne skærm her, hvilket er Windows 8 startskærm.

Dette er Windows-udskiftningen af ​​startmenuen fra tidligere versioner af Windows. Der er sket en smule kontroverser om, hvorvidt dette er den rigtige ting at gøre, men hvis du har opgraderet til Windows 8, er det din måde at komme til forskellige applikationer. Alt, der har en flad farve, eller alle disse forskellige flade farvefliser er Metro / Modern UI applikationer. Så er alle disse applikationer her, der er små ikoner til applikationer, som du har installeret på samme farveflise, alle desktop applikationer. Hvis du vil afinstallere en Metro / Modern UI-applikation, skal du højreklikke på flisen, hvad du skal gøre. Alternativt kan du holde fingeren på flisen, og du får den samme menu, og du vil se ned i nederste venstre hjørne, du har tre muligheder. “Unpin from start” er at fjerne det fra skærmen, “afinstallere”, hvilket er hvad vi kommer til i et sekund, så “mindre”, som bare gør flisen mindre. Så kan du også, hvis det er en lille flise, du klikker på, får du mulighed for at gøre den større. For at afinstallere flisen eller applikationen skal du bare højreklikke på det og derefter klikke på “afinstallere”, så skal du bare bekræfte og klikke på “afinstaller” igen.

Der har du det. Programmet er fjernet, og det frigør ekstra harddiskplads, så du kan installere flere applikationer eller have flere billeder eller filer på din computer. Hvis du vil få den ansøgning tilbage, er alt du skal gøre, gå tilbage til butikken, kig efter det, og installer det igen. Hvis du har spørgsmål, bedes du have en kommentar nedenfor i video kommentarerne, og vi håber at se dig i en fremtidig ReviverSoft video. Tak fordi du kiggede med.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet