Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Blue Screen of Death fejlA Guide to the KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Blue Screen of Death Error

Fejlnavn: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE

STOP kode: 0x000000139

Okay, du er blevet ramt med en forholdsvis alvorlig BSoD, kaldet KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE. Det lyder dårligt, ikke? Heldigvis kan vi hjælpe. Denne fejl vises nogle gange på din blå skærm med koden ovenfor, snarere end fejlnavnet. På nogen måde giver denne fejl os et fingerpeg om, hvordan vi nærmer os problemet.

A Guide to the KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE Blue Screen of Death Error
KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE fejlen i Windows 8.

Bemærk: Hvis du ikke kan starte Windows på grund af denne BSoD, skal du bruge BIOS’en til at ændre Boot Order og prioritere dit diskdrev, tag din Windows installationsskive og bruge det til at reparere og / eller geninstallere operativsystemet. Hvis disse trin ikke virker, har du defekt hukommelse, der skal udskiftes.

Hvis du imidlertid kan komme ind i dit operativsystem, og du bare støder på dette problem, betyder det en af ​​disse ting: problemer med harddisken, hukommelsesproblemer, forældede drivere eller en virus.

KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE og harddiskproblemer

For at kontrollere problemer med harddisken skal du åbne din startmenu / skærm, klikke på Søg, skrive chkdsk / f C: og indstille en diskkontrol til næste gang computeren genstartes. Sørg for, at du gør hvad du skal bruge, før du genstarter – fordi en disk check kan tage lang, lang tid. Hvis du allerede har lavet alle de ordninger, du har brug for, og vælger at genstarte med det samme, kan computeren meget vel være ubrugelig i de næste par timer afhængigt af harddiskens størrelse og hastighed.

Memory Issues

For at kontrollere hukommelsesproblemer skal du bruge Windows ‘indbyggede hukommelsesdiagnostik, som også kan hentes fra en søgning. Windows scanner din hukommelse for problemer ved din næste genstart, eller genstart med det samme for at gøre det, ligesom diskkontrolprocessen. Dette bør ikke tage så længe som en disk check, men sørg stadig for at have dine dokumenter i orden, før du begynder en så tidskrævende proces.

Driverproblemer

For at se, om du har forældede drivere, skal du åbne Enhedshåndtering på samme måde som du har åbnet hukommelsesdiagnostikken og diskkontrolen. Højreklik på alle dine enheder og klik på Opdater driver. Bemærk, at Windows muligvis ikke finder opdaterede drivere til nogle enheder – du skal muligvis manuelt gå til din fabrikants hjemmeside for at finde dem. Alternativt kan du bruge vores Driver Reviver- software til at gøre alt dette automatisk.

Virusproblemer

Hvis alt dette ikke virker, har du simpelthen en virus. Heldigvis har vi for nylig lavet en oversigt over de bedste gratis antivirusløsninger . Vælg en fra denne liste, og se om problemet går væk efter det.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet