Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til “Session3 Initialisering mislykkedes” Blue Screen of Death fejlA Guide to the “Session3 Initialization Failed” Blue Screen of Death Error

FEJLNAMN: SESSION3_INITIALIZATION_FAILED

STOP KODE: 0x0000006F

Du har en Blue Screen of Death, kaldet Session3 Initialization mislykkedes, nogle gange vist med en STOP-kode på 0x0000006F. Du er kommet til det rigtige sted. Når du støder på denne særlige fejl, betyder det, at din computer ikke kan læse en vigtig fil, der er nødvendig for lanceringen af ​​Windows. Dette sker normalt under installation, geninstallation eller reparation. Det kan skyldes alt fra en ridset disk til dårlige sektorer på en harddisk – det er et stort problem, og hvis du er heldig, er der en øjeblikkelig løsning her. Hvis det ikke er tilfældet, skal du muligvis kontakte en tekniker eller din fabrikant for at udskifte den defekte hardware.

What does the SESSION3_INITIALIZATION_FAILED BSoD Error Mean?
Hvad denne fejl ligner på versioner af Windows, der forudser 8.

What does the SESSION3_INITIALIZATION_FAILED BSoD Error Mean?
Noget som det ser ud på Windows 8.

Denne fejl kan skyldes en dårlig installations-cd / dvd, en dårlig diskdrev, en dårlig harddisk eller defekt RAM. Hvis dette er en reparations- eller opgraderingsinstallation, kan det også skyldes Windows ReadyBoost eller beskadigede OS-filer, der allerede er på din computer.

Hvis du har en dårlig installationsdisk, skal du blot prøve at bruge en anden. Hvis din computer allerede har et andet operativsystem, der kører på det, kan du også forsøge at installere Windows ved hjælp af et USB-flashdrev .

Hvis du har et dårligt optisk drev, har du et problem. Fordi hvis dette er en ny installation, har du måske ikke mulighed for at teste om problemet er kilden til problemet. Hvis du ikke har et operativsystem allerede på din computer, vil du ikke være i stand til at afgøre, om drevet er synderen – men hvis du gør det, skal du blot prøve at bruge en anden disk og se om den læser korrekt.

Hvis du har en dårlig harddisk, skal du starte fra din Windows-disk eller en Recovery Disc . Når du bliver bedt om det, skal du gå til genoprettelseskonsollen eller kommandoprompten (afhængigt af Windows-versionen). Når du er der, skal du bruge chkdsk til at forsøge at reparere dit beskadigede drev. For at bruge chkdsk, skriv chkdsk C: / r i Windows XP eller chkdsk C: / f i andre versioner af Windows. Udskift C: med dit drevbogstav, hvis du har installeret Windows på et drev med et andet bogstav.

Hvis du har defekt RAM, skal du bare have det udskiftet. Kontakt din producent eller køb dig selv en erstatning – enten skal arbejde.

Hvis du har gjort alle disse og stadig har problemer, skal du nok ringe til Tech Support eller din producent, fordi du har fået en dårlig maskine.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet