Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CONFIG_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death fejlA Guide to the CONFIG_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death Error

Fejlen CONFIG_INITIALIZATION_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen til Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises normalt, når Windows-registreringsdatabasen ikke kan allokere den nødvendige hukommelsespool, mens du læser registreringsdatabasen filer. Det betyder, at registreringsdatabasen ikke initialiseres på grund af utilstrækkelig hukommelse. Dette resulterer i automatisk afbrydelse af computeren for at forhindre skade og mulig tab af ubehandlede data.

BSOD

Denne BSOD-fejl opstår normalt, når der er en defekt i RAM-modulet (Random Access Memory).

Denne BSOD-fejl er også kendt som CONFIG_INITIALIZATION_FAILED og “STOP 0x00000067”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

For at løse CONFIG_INITIALIZATION_FAILED BSOD-fejlen på grund af et defekt RAM, skal du udskifte RAM-modulerne, og derefter genstarte computeren. Hvis problemet fortsætter, kan det blive løst ved at deaktivere caching på bundkortet.

Du kan også løse denne fejl ved at rydde registreringsdatabasen ved hjælp af et registreringsdatabasen rengøringsværktøj som Registry Reviver . Det vil fjerne beskadigede filer og poster i registreringsdatabasen, der kan forårsage problemet. Korrupte registreringsdatabaser skyldes normalt den ukorrekte installation og ufuldstændig afinstallation af programmer og nogle gange på grund af malware-aktivitet.

Denne BSOD-fejl kan også løses ved at anvende den sidst kendte gode konfiguration, som er en genoprettelsesfunktion, der er tilgængelig i alle versioner af Windows. Det gør det muligt for computeren at gendanne fra funktionsfejl ved at indlæse den sidste arbejdsversion af operativsystemet. For at gøre dette skal du genstarte computeren og derefter klikke på F8, når tegnfunktionsmenuen, der præsenterer operativsystemvalgene, vises på skærmen. Klik på menuen Avancerede indstillinger, brug piletasterne til at markere sidst kendte gode konfiguration, og tryk derefter på Enter.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet