Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Min dag ser Windows WeeklyMy day watching Windows Weekly

I går havde jeg privilegiet at køre op til Petaluma for at se live-udsendelsen af ​​Windows Weekly. Det var en stor oplevelse, og jeg troede, jeg ville dele nogle højdepunkter fra dagen med jer alle sammen. Nedenfor er et link til den faktiske episode af showet:

//twit.tv/show/windows-weekly/356

Ankommer til TWiT-kontoret på en smuk dag i Petaluma!
20140404_131043

Her er holdet, der spiller forestillingen
20140404_142532

Det var meget sjovt at se på showet. Gruppen af ​​mennesker, der kom til at se var venlige og var alle meget begejstrede for Windows. Jeg må endda lave et par udstillinger på showet. Hvis du springer frem til 1:36, får du se mig præsentere noget øl til Mary Jo (Coopers Pale Ale for de interesserede – En meget populær syd australsk øl). Og hvis du springer frem til 2: 06.55, får du se mig stille et spørgsmål til teamet om Modern App-brug i Windows 8.

Her får jeg en billedmulighed med Leo Laporte
20140404_155742

TWiT teamet gjorde et fantastisk stykke arbejde med at arrangere arrangementet og endda leverede os en masse forskellige øl og masser af mad.

Efter filmen tilbød Leo Laporte at vise deltagere, hvordan TWiT virker. Han tog os til en ‘kælder tour’ for at se alle back end infrastrukturen til udsendelsen. Det var imponerende at sige mildt! Disse fyre er virkelig godt sat op til hvad de gør, og jeg tvivler på, at enhver anden internet-tv-sender er i stand til at håndtere live streaming som de gør. Her er et par billeder af turen.
20140404_171151
20140404_171202
20140404_172059

En af de bedste ting om at tage turen var at se Leos spænding og lidenskab for hvad han gør. Han er virkelig den ægte artikel.

Dagen sluttede med en gruppe middag på en lokal restaurant. Det var en god mulighed for at lære nogle af deltagerne at kende lidt bedre. Folk rejste nogle betydelige afstande for at komme og se showet, og det var dejligt at høre deres historier. Det var også godt at høre mere fra Leo, Paul og Mary Jo om showets historie og TWiT.

WP_20140404_20_08_49_Pro

Anyway, ville bare dele dette for enhver ReviverSoft tilhængere, der kunne være interesseret i min ‘Geek Out’ session :)

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet