Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Min dag ser Windows WeeklyMy day watching Windows Weekly

I går hadde jeg privilegiet å kjøre opp til Petaluma for å se live-sendingen av Windows Weekly. Det var en flott opplevelse, og jeg trodde jeg ville dele noen høydepunkter fra dagen med dere alle. Nedenfor er en lenke til den faktiske episoden av showet:

//twit.tv/show/windows-weekly/356

Ankommer til TWiT-kontoret på en vakker dag i Petaluma!
20140404_131043

Her er teamet som spiller forestillingen
20140404_142532

Å se på showet var veldig morsomt. Gruppen av folk som kom til å se var vennlige og var alle veldig begeistret for Windows. Jeg måtte til og med gjøre noen forestillinger på showet. Hvis du snakker frem til 1:36, får du se meg presentere litt øl til Mary Jo (Coopers Pale Ale for de interesserte – En veldig populær South Australian øl). Og hvis du snakker frem til 2: 06.55, får du se meg stille et spørsmål til teamet om bruk av moderne app i Windows 8.

Her får jeg en foto mulighet med Leo Laporte
20140404_155742

TWiT-teamet gjorde en fantastisk jobb med å organisere arrangementet og til og med ga oss en mengde forskjellige øl og masse mat.

Etter filmen tilbød Leo Laporte å vise deltakerne hvordan TWiT fungerer. Han tok oss for en “kjellertur” for å se alle infrastrukturene til baksiden for kringkastingen. Det var imponerende å si mildt! Disse gutta er virkelig godt satt opp for hva de gjør, og jeg tviler på at en hvilken som helst annen internett-kringkaster er i stand til å håndtere live streaming som de gjør. Her er noen bilder av turen.
20140404_171151
20140404_171202
20140404_172059

En av de beste tingene med å ta turen var å se Leos spenning og lidenskap for det han gjør. Han er virkelig den ekte artikkelen.

Dagen avsluttet med en gruppe middag på en lokal restaurant. Det var en god mulighet til å bli kjent med noen av deltakerne litt bedre. Folk reiste noen betydelige avstander for å komme og se på showet, og det var flott å høre deres historier. Det var også godt å høre mer fra Leo, Paul og Mary Jo om historien til showet og TWiT.

WP_20140404_20_08_49_Pro

Uansett, ville du bare dele dette for noen ReviverSoft-tilhenger som kanskje er interessert i min ‘Geek Out’ -session :)

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt