Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death fejlA Guide to the CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death Error

Fejlen i CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen for Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Denne fejl er en indikation på, at operativsystemet har oplevet et problem i CNSS filsystemfilter . Det betyder, at der er en intern inkonsekvens, mens den repræsenterer Ntfs Structured Storage som en DOCFILE.

BSOD

Denne fejl opstår normalt, når den ikke-lagrede poolhukommelse er fuld. Det udløses også af begivenheder, når den tilgængelige ikke-lagrede poolhukommelse er lav, og to forskellige kernelmodedrivere konkurrerer om brugen af ​​den. Den ikke-lagrede hukommelsesbassin bruges af mange drivere, fordi den kan få adgang til enhver Interrupt Request Level (IRQL), og størrelsen afhænger af den fysiske hukommelse, der findes i systemet.

CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD fejlen opstår også, når du har en defekt hukommelse.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER og “STOP 0x000000A4”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

For at løse fejlen CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD skal du kontrollere den anvendelige hukommelse til operativsystemet og andre kørende applikationer. Du skal tilføje mere hukommelse for at løse denne fejl, især hvis systemet er konfigureret til en minimal mængde hukommelse. Tilføjelsen af ​​fysisk hukommelse til computeren vil effektivt øge mængden af ​​ikke-lagret poolhukommelse.

Du kan også løse denne BSOD-fejl ved at køre en hukommelseskontrol. Du skal sikre dig, at al hukommelse er af samme type og hastighed, da de fleste bundkort kun fungerer korrekt, når hukommelsen er installeret med matchede sæt og matchede hastigheder. Udskift defekt hukommelse, og sørg for, at den befinder sig i den korrekte plads på bundkortet.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet