Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blåskärm felA Guide to the CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER Blue Screen of Death Error

Felet CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD (Blue Screen of Death) kan visas under initialiseringsprocessen för Windows Vista, XP och 2000 och Windows 7 och 8. Det här felet indikerar att operativsystemet har stött på ett problem i CNSS filsystemfiltret . Det betyder att det finns en intern inkonsekvens när den representerar Ntfs Structured Storage som en DOCFILE.

BSOD

Det här felet uppträder vanligen när det icke-lagrade poolminnet är fullt. Det utlöses även av händelser när det tillgängliga minnet för minnesminne är lågt och två olika kärnlägesdrivrutiner tävlar om användningen. Den icke-lagrade minnespoolen används av många drivrutiner eftersom den kan nås vid alla Interrupt Request Level (IRQL), och dess storlek beror på hur mycket fysiskt minne som finns i systemet.

CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD-felet uppträder också när du har ett felaktigt minne.

Detta BSOD-fel är också känt som CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER och “STOP 0x000000A4”. Vissa användare av Windows har rapporterat detta fel som normalt visas på skärmen under initialiseringen av systemet som:

För att lösa felet CNSS_FILE_SYSTEM_FILTER BSOD måste du kontrollera det användbara minnet för operativsystemet och andra körprogram. Du måste lägga till mer minne för att lösa detta fel, särskilt om systemet är konfigurerat för en minimal mängd minne. Tillägget av fysiskt minne till datorn ökar effektivt mängden icke-sparat poolminne.

Du kan också lösa detta BSOD-fel genom att köra en minneskontroll. Du måste se till att allt minne är av samma typ och hastighet, eftersom de flesta moderkort fungerar bara korrekt när minnet är installerat med matchade uppsättningar och matchade hastigheter. Byt ut defekt minne och se till att det ligger i rätt spår i moderkortet.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt