Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Sådan beskytter du dig mod e-mail-phishing-svindelHow to Protect Yourself from Email Phishing Scams

Det kan være en god idé at tænke to gange, før du gør nogen en tjeneste – i det mindste hvis det indebærer køb af gavekort.

En ny fidus er stigende.

Hold op! Køb ikke det gavekort

Forestil dig dette: Din chef, barnebarn eller præst sender dig en e-mail og beder dig om at hjælpe dem med at købe nogle gavekort. De fortæller dig måske, at de er meget travle, eller at det er en gave til en anden. E-mailen er endda underskrevet med deres navn. Det lyder uskyldigt nok, ikke?

Ikke helt.

Hvis de beder dig om at købe gavekort, skrabe bagsiden og sende dem koder via e-mail, så er du sandsynligvis blevet målrettet af svindlere.

Det kaldes phishing e-mail. En phishing-e-mail lokker dig til at gøre noget, du ikke vil gøre ved at foregive at være fra nogen, du kender, som dit barnebarn. Og ifølge Federal Bureau of Investigation er denne type e-mail-svindel blevet rapporteret mere end 166.000 gange og resulteret i mere end 26 milliarder dollars i tab i løbet af de sidste tre år.

Tricket til disse phishing-e-mails er noget, der kaldes spoofing . Spoofing inkluderer al den taktik, som hackere bruger for at få e-mailen til at ligne den er fra en person eller virksomhed, du kender og stoler på, så du gør hvad de beder om. En favorit-spoofing-taktik er at ændre “fra” -adressen i e-mailen, så du stoler på den.

Målet med disse phishing-e-mails er at få dine kontanter, og den mest populære måde at gøre det på i dag er via gavekort. Ifølge Agari Cyber Intelligence Division anmoder 65% af disse phishing-angreb nu om gavekort med et minimum på $ 200 og et gennemsnit på over $ 1.500. De mest populære gavekortanmodninger er fra virksomheder, du kender som Google, Amazon, Apple, Target og Walmart.

Hvordan kan du beskytte dig mod phishing-e-mails?

Vær mistænksom over for enhver e-mail (eller telefonopkald eller websted), der anmoder om penge fra dig. En sikker e-mail-gateway er også vigtig for at beskytte dig mod skadeligt indhold indeholdt i e-mails ved at forhindre dem i at nå deres tiltænkte modtager.

Hvis nogen, du kender, anmoder om et gavekort, skal du stoppe. Køb det ikke endnu. Ring dem først op, og bekræft, at e-mailen er fra dem. Hvis ikke andet, har du en undskyldning for at indhente.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet