Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Vinkkejä Fyysinen ylläpito tietokoneenTips on Physical Maintenance of your Computer

Reggie's-How-To's

Kun etsit tapoja parantaa tietokoneen suorituskykyä , yleisimmin unohdettu osa on fyysisen ylläpidon tehtävä. Ajan myötä, jos tietokonetta käytetään usein, mutta harvoin ylläpidetään, järjestelmä hidastuu ja ääritapauksissa epäonnistuu kaikki yhdessä. Perus fyysinen ylläpito tekee tietokoneesta pidempää ja nopeampaa. Aivan kuten tarvitsemme ylläpitoa menemällä hammaslääkäriin, vaihtamalla öljyä autoissamme, kastelemalla kukkia ja enemmän, meidän on huolehdittava tietokoneiden kunnossapidosta, jotta heidät pysyisivät kunnossa.

Eniten huomiotta jäänyt suorituskykyongelma on tietenkin tietokoneen ja sen ympäristön sijainti ja fyysinen puhtaus. Pöly voi (ja tulee) joutumaan tietokoneisiin, ja kun se voi, se voi hidastaa suorituskykyä, ylikuumentaa komponentteja, aiheuttaa järjestelmän kaatumisia ja ääritapauksissa tietokoneesi laitteistoihin, myös tulipaloihin, voi tulla fyysisiä vaurioita! Mutta ennen kuin tarttuta tuulettimen ja aloitat tietokoneesi avaamisen, on tärkeää tietää, että sisäiset komponentit ovat herkkiä ja vaativat hieman erityistä huolellisuutta. Alla on luettelo komponenteista ja asianmukaisista puhdistusohjeista.

Monitor – Näyttö kerää muutamia tahroja ja sormenjälkiä sen elinaikana. Jos luet tätä blogia, on hyvä mahdollisuus, että sinun on puhdistettava näyttösi vähintään kerran. Vaikka tämä kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, on tärkeää käyttää puhdistustarvikkeita näytöissä. Säännölliset kaupalliset lasinpuhdistimet tuhoavat häikäisemätön pinnoite, joka tulee monille monitoreille. Käytä lasinpuhdistinta, joka on suunniteltu turvalliseksi näytöillä ja pehmeällä liinalla. Muista aina irrottaa monitori ennen nesteen ruiskuttamista siihen.

Näppäimistö – Katsotaanpa, näppäimistö on usein tietokonejärjestelmän syy. Paras tapa puhdistaa näppäimistö on käyttää paineilmaa puhaltamaan roskia avainten alla. Löydät paineilmaa useimmissa myymälöissä, joissa tietokoneita myydään. Painovoima auttaa myös tässä työssä, jos pidät näppäimistön näppäimillä maata kohden samalla ruiskuttamalla säiliöilman.

Hiiri – Vaikka uudempi optinen hiiri ei vaadi usein ylläpitoa, ratapallovalikoima muuttuu. Saat ratapallo tyyli hiiri, yksinkertaisesti avaa hiiren pohja, poista trackball ja kaapata pois kaikki pussukat tai roskat, jotka kootaan rullat sisällä hiirtä. Ole varovainen irrottaessasi nukkaa ja ylimääräistä likaa hiiren rullilta, jottei niihin kohdistu paljon painetta. Optisen tai lasertyyppisen hiiren tapauksessa tainnutettua, denaturoitua isopropyylialkoholia kostutettua puuvillasta.

Liittimet, koskettimet ja johdot – Jos sinulla on liitin tai kaapeli, joka tarvitsee puhdistusta, on tärkeää, ettet käytä vettä. Elektroniikkakomponenttien puhdistaminen vedellä voi johtaa ruosteeseen, korroosioon tai muuhun vahinkoon liittimelle tai siihen laitteeseen, johon olet liittänyt. Sähköisen kontaktin puhdistamiseksi käytä puuvillasta, joka on vaahdotettu tislatulla, denaturoidulla isopropyylialkoholilla. Tämä on mitä useimmissa myymälöissä tavallisimmin näet merkinnällä “elektroniikan puhdistusaineet”. Näin se poistaa oksidoitumisen koskettimista.

Tietokoneen kotelon sisällä – Poissa näkyvistä, mielessään! Tämä on kaikkein huomaamaton (ja vaarallinen) paikka, jossa pöly ja lika voivat kerätä. Liian paljon pölyä aiheuttaa usein hidasta suorituskykyä, laitteiston vikaa tai jopa sähköistä tulipaloa! On tärkeää puhdistaa tietokoneen kotelon sisäpuoli, jotta tietokoneen suorituskyky säilyy hyvänä. Puhdista tietokoneen sisäpuoli paineilmalla. Varoittakaa, että haluat tehdä tämän kokouksen loppuun sen mukaan, kuinka kauan se on ollut viimeisen pölyämisen jälkeen! Ole varovainen, ettet kosketa mitään näkyviä osia tai piirejä, kun tietokoneen kotelo on auki, koska saatat antaa tietokoneelle aivan shokki. Staattinen sähkö voi helposti tuhota tietokoneesi herkät sähkökomponentit. Sanotusti, tietokoneen sisäpuolen puhdistaminen ei saisi vaatia, että kosketat sen sisältämiä komponentteja.

Kun tietokoneesi on puhdas sisälle ja ulos, se ei ainoastaan ​​näytä tehokkaammalta, mutta tietokoneen suorituskyky voi myös olla huomattava!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta