Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten ostan RAM tietokoneellesiHow to Buy RAM for your PC

Tervetuloa sarjaan artikkeleita tietokoneesta ja siitä, miksi se ei välttämättä toimi niin nopeasti kuin haluat. Jopa uusin PC, etenkin all-in-one-malli, kuten Dell tai HP, voi olla mitä kutsutaan pullonkauloiksi, jotka on nimetty pullon kapealle kaulalle. Nämä tietokoneesi avainalueet ovat kaikkein alttiimpia suorituskykyongelmia aiheuttaville, ja meidän on mielestäsi saatava tietoinen niistä ja kuinka estää heitä hidastamaan tietokoneesi. Nämä artikkelit auttavat sinua hankkimalla uutta tietokonetta ja optimoimalla jo omistat.
Päivän kysymys: Miten ostaa Ram tietokoneellesi?


RAM, 32-bittinen Windows ja 64-bittinen Windows

Tällä hetkellä sekä massamuistit (kiintolevyt) että RAM (muisti) ovat myyneet historiallisesti alhaisia ​​hintoja. Kun päätät, kuinka paljon RAM-muistia uuden tietokoneen pitäisi olla, tai kuinka paljon se laittaa siihen, jos olet kyllin kyllin tekemään niin, helppo vastaus on “niin paljon kuin se pystyy käsittelemään”, sillä et vietät koko paljon enemmän kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistaa RAM-muistin näinä päivinä. Mutta se on helppo vastaus eikä täydellisin.

Mikä on RAM?
RAM on toinen nimi tietokoneesi muistiin. Kun ostat uuden tietokoneen ja se sisältää 2 Gt: n tai 4 Gt: n RAM-muistia, se tarkoittaa sitä muistia, että järjestelmäsi siirtää tietoja sisään ja ulos. Enemmän on parempi. RAM-muistia sekoitetaan usein tietokoneesi tallennustilaan, paljon suurempi määrä (esimerkiksi 500 Gt), jota kovalevy edustaa, jolloin tiedostoja tallennetaan pysyvästi.

RAM-rajan asettaminen
Kun tietokoneessa on liian vähän RAM-muistia ja se täyttyy, järjestelmä alkaa käyttää tilaa paljon hitaammalla kiintolevyllä muistia, prosessia kutsutaan virtuaalimuistiksi. Liian suuri osa tästä hidastaa tietokonettasi alaspäin, joten haluat varmistaa, että Windows ei tarvitse tehdä tätä, koska sillä on paljon RAM-muistia.

Vanhemmat järjestelmärajoitukset
Tietokoneet, jotka ovat vain muutaman vuoden vanha, etenkin all-in-one-järjestelmä yrityksiltä kuten Dell, Gateway ja HP, ovat usein hyvin rajallisia siihen, kuinka paljon RAM-muistia voidaan sijoittaa. Usein järjestelmäsi voi vain käsitellä 2 Gt, joka tuskin riittää Windows 7: n ja muutamien sovellusten suorittamiseen. (Windows XP: llä on paljon pienempi muistin jalanjälki ja se on paljon parempi valinta RAM-rajapintojen järjestelmille.) Myös kannettavien tietokoneiden tai kannettavien tietokoneiden, varsinkin netbookien, on usein rajoitettu kykynsä päivittää RAM-muistia. Jotkut jopa menevät niin pitkälle, että ne vaikeuttavat, jos ei mahdotonta, päivittää RAM. Minulla oli viisivuotinen Dell-kannettava tietokone muutama kuukausi sitten. Vaikka voit helposti päästä johonkin RAM-moduuleista (kutsutaan SIMM: ksi) pohjaan sijoitetun paneelin kautta, toinen SIMM vaatii minua irrottautumaan näppäimistöltä sen saavuttamiseksi, jotta RAM-muistia voitaisiin päivittää kyseisessä korttipaikassa. Ei käyttäjäystävällinen vähiten!

Millaista RAM-muistia?
Yksi tietokoneesi eniten esoteerisista asioista on, millaista ja minkä tyyppistä RAM-muistia sen pitäisi olla. Vaikka on yleistä viitata RAM-muistin määrä, jonka tietokone on asennettu, ei todellakaan ole todellisia standardeja siellä. On ollut kymmeniä muistimoduulityyppejä ja nopeuksia vapautettu, joten päivitys RAM ei ole niin helppoa kuin se näyttää – – sinun on ostettava oikea nopeus ja tyyppi RAM. Lisäksi RAM-moduuleja on joskus asennettava pareittain. Voit auttaa sinua selvittämään, kuinka monta RAM-muistipaikkaa sinulla on ja millaista RAM-muistia on tarkistettu tietokannasta ja / tai ilmainen skannaustyökalu osoitteessa crucial.com . Kun tiedät, kuinka monta aikaväliä on täytetty, millaista RAM-muistia tarvitset ja niin edelleen, oikeiden moduulien ostaminen on helppoa. Mutta tarvitset apua asennettaessa niitä. Omistajan käsikirja sisältää usein RAM-asennusoppaan tai auttaa sinua tietokonetomme avulla. Työpöytätietokoneen tapauksessa se sisältää ruuvimeisseliä, avautuu kotelosi ja todennäköisesti siirtää joitain asioita pois SIMM-lähtöisi. Oikeastaan ​​moduulien poistaminen ja / tai asettaminen on kuitenkin kakku.

Kun olet päivittänyt asennetun ja uudelleenkäynnistyneen RAM-muistin määrän, sinun pitäisi huomata, että tietokoneesi suorituskyky on huomattava (riippuen siitä, kuinka paljon olet lisännyt), koska tietokoneesi pystyy käsittelemään lisätietoja milloin tahansa.

32-bittinen tai 64-bittinen Windows-tekijä
Valitettavasti 32-bittisissä Windows-käyttöjärjestelmissä on vakava rajoitus, jota ei ole olemassa. Ne voivat käyttää enintään 3,5 Gt RAM-muistia riippumatta siitä, kuinka paljon RAM-järjestelmääsi todellisuudessa on. Loput ovat lepotilassa. Yhä useammat uudet tietokoneet, kuten Toshiba kannettava tietokone, jotka kirjoitan tätä artikkelia varten, esiasennetaan 64-bittisellä Windows 7: lla, joka voi käyttää 64-bittisen Vista- tai XP-käyttöjärjestelmän kaikkia RAM-muistia, jota olet asentanut (Windows 7 voi tukea jopa 128 Gt: n RAM!). Tämä on suuri ero, kun pelaat nykyaikaisia ​​pelejä, käyttämällä Photoshopia, luomalla 3D-grafiikkaa tai muita laitteistointensiivisiä toimintoja. Näissä tapauksissa on oltava 64-bittinen käyttöjärjestelmä ja niin paljon RAM-muistia kuin tietokone voi käsitellä. Se auttaa myös näissä tapauksissa, että itse sovellus (kuten Photoshop) on 64-bittinen. Voit kertoa, mihin hakemistoon sovellus asentuu itse. Jos se sijoittuu ohjelmatiedostoihin, se on 64-bittinen sovellus; jos se sijoittuu ohjelmatiedostoihin (x86), se on 32-bittinen sovellus.

Joskus 64-bittisen version hakeminen voi olla turhauttavaa. Esimerkiksi äskettäin, jos olit 64-bittisessä tietokoneessa ja olet ladannut iTunesin, se ei ollut vasta, kun olet suorittanut latauksen ja aloittanut sen asentamisen, että sovellus kertoi sinulle, että sinun tarvitsee ladata 64-bittinen versio. Koska 64-bittiset tietokoneet ovat yleistyneet, ohjelmistovalmistajat luovat sovelluksia, jotka tukevat sekä 32- että 64-bittistä Windows-versiota.

Jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mikä käyttöjärjestelmäsi on bitrate, Windows Vista ja 7 voivat kertoa sinulle helposti. Napsauta Käynnistä-valikko -> Ohjauspaneeli -> Järjestelmä. Katso vastaus alla kohdasta Järjestelmätyyppi. Windows XP: ssä on melko hämmentävä: Napsauta Käynnistä ja Suorita. Kirjoita sysdm.cpl ja valitse sitten OK, sitten Yleiset-välilehti. Järjestelmässä kerrotaan, onko käytössä 32-bittinen tai 64-bittinen Windows. Paluu XP-aikakauteen 32-bittinen oli paljon yleisempi kuin nyt, joten kertoimet ovat, jos sinulla on XP, sinulla on 32 bittiä.

Bottom Line
RAM on halpa ja tekee suuren eron tietokoneen nopeudessa! Voit vapaasti päivittää jopa 3 tai 4 GB RAM-muistia, jos sinulla on 32-bittinen käyttöjärjestelmä, kunhan tietokoneesi voi käsitellä sitä paljon. Huomaat valtavan nopeusero järjestelmän kaikissa osissa. Muistilla niin halvalla kuin nyt, ei ole mitään syytä olla tekemättä. Älä mene yli 4 Gt: n tarkkuudella, ellei sinulla ole 64-bittistä käyttöjärjestelmää, koska järjestelmäsi ei voi käyttää sitä, ja olisit hukannut rahaa. Saat aina parhaan RAM-muistin, jonka järjestelmä pystyy käsittelemään ja osta RAM-muistia parin moduuleissa, jos mahdollista. saat paremman suorituskyvyn jokaisesta saman tyyppisestä ja nopeasta moduuliparista.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta