Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Powerline Adapter – Smart Vaihtoehto Wi-FiPowerline Adapter – A Smart Alternative to Wi-FiKuva: Gordon McAlpin
Joten tarvitset langattomien Internet-nopeuksien nopeuden, kaistanleveyden ja alhaisen latenssin kotonasi. Sano, että kone on kaukana reitittimestäsi tai kaapelimodeemista, toisessa talossa, sanokaamme. Olet kokeillut nopeinta Wi-Fi-verkkoa – Wireless-N – ja se ei ole tarpeeksi hyvä. Tai signaali ei saavuta niin pitkälle. Toinen ratkaisu, jonka löysin äskettäin omasta huoneistani, voi auttaa sinua optimoimaan Internetin omassa kodissasi. Sitä kutsutaan Powerline-sovittimeksi.

Powerline-sovitin on suhteellisen uusi keksintö. Se tulee kahteen osaan. Yksi pistoke pistorasiaan ja liitetään Internet-reitittimeen tai modeemiin Ethernet-kaapelilla. Toinen osa työntyy toiseen tietokoneen tai muun Internet-jakopistokkeen toiseen pistorasiaan ja samalla liittää siihen liittimen Ethernet-kaapelilla. Internet-signaali lähetetään sitten pistorasiasta paikasta toiseen!

Todellisuudessa internet on nyt saatavilla missä tahansa kotiisi, jos sinulla on enemmän laatikoita. Se maksoi minulle 70 dollaria lähdesovittimelle ja kohdesovittimelle, ja lisäsovittimet ovat noin 40 dollaria.

Mukaan kommentteja Amazon-sivulla laitteen valitsin, aiot etsiä nopeudet noin 60%, mitä saat, jos istuivat aivan oman modeemin kanssa kone kytketty suoraan siihen. Kuitenkin (riippuen Internet-suunnitel- masta tietenkin) 60% langallisesta Internet-nopeudesta on edelleen selvästi Wireless-N: n yläpuolella. Plus, sähköinen puhelinverkko on paljon luotettavampi kuin langaton, mikä pyrkii heikkenemään tai irrottamaan paljon, riippumatta siitä, missä olet.

Nämä powerline-sovittimet ovat erityisen hyviä, jos sinulla on Xbox lattialle, vieraile kannettavan tietokoneen kanssa kahdessa kerroksessa Wi-Fi-yhteydestä tai yrittävät epätoivoisesti lähettää HD-elokuvan talon toisesta kulmasta toiseen .

Tässä on laite, jota käytän . Jos et ole Yhdysvalloissa, tarkista maasi Amazon-sivu tai elektroniikkamyymälä löytää vastaava laite, joka toimii sinulle.

Tämä on suuri kompromissi, kun kaapelin ja modeemin tai reitittimen kaapeleiden pitäminen on pitkä ja Wi-Fi-ongelmien käsittely. Onnea!

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta