Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Haetaan Kadonnut Wi-Fi SalasanaRetrieving a Lost Wi-Fi Password

Ehkä olet yksinkertaisesti unohtanut Wi-Fi-salasanasi – ehkä Internet-palveluntarjoajan tai teknisen osaavan perheenjäsenen teknikko asetti kaiken, etkä koskaan tiennyt salasanaa aluksi. Onneksi Wi-Fi-verkon salasanan palauttaminen on yksinkertainen tehtävä, riippumatta tietokoneesi asiantuntemuksen tasosta.

Etsi reititin

Perusprosessi toimii samalla tavalla riippumatta siitä, millaista Internet-palvelua tai laitteita käytät, mutta sinun on tiedettävä, millainen reititin olet, koska tiedot vaihtelevat. Reititin on toinen laatikko, joka ei ole suoraan kytketty seinään kaapelilla, DSL: llä tai satelliitilla. Se voi olla antenni tai kaksi, mutta ei välttämättä.

Etsi sen oletus IP-osoite ja kirjautumistiedot

Jos sinulla on käsikirja …

Olet onnekas. Tartu siihen ja etsi hallinnollinen IP-osoite, konfigurointi-IP, jotain sellaista – se on numero, joka alkaa 192.168. Etsi sitten oletusnimi ja salasana. Paljon reitittimiä oletusarvoisesti jätetään käyttäjänimi tyhjäksi ja kirjoitetaan salasanalle admin .

Jos sinulla ei ole käsikirjaa …

Tarvitset tuotemerkin ja mallinumeron – tavallisesti tuotemerkki riittää, mutta olemme perusteellisia, joten emme tarvitse palauttaa jälkikäteen. Tämä tulostetaan jonnekin reitittimeen – vain itkekö hieman, käännä se – se on jossain. Kun olet saanut nämä tiedot, mene suosikkihakuun (kuten Google, Bing, Yahoo jne.) Ja etsi “[Router Brand Name Here] reitittimen ip”.

Retrieving a Lost Wi-Fi Password
Jotain tällaista

Yksi ensimmäisistä tuloksista antaa sinulle tarvitsemasi numeron – se alkaa 192.168. Seuraavaksi mene takaisin hakukoneeseen ja etsi “[Router Brand Name Here] oletussalasana”. Jälleen yksi ensimmäisistä tuloksista on vastauksesi. Useimmat reitittimet käyttävät tyhjää oletukseksi käyttäjänimi ja admin oletussalasana tai admin molemmille.

Aika mennä asetuksiin

Hyvä on – sinulla on IP-osoite ja oletusarvoiset kirjautumistiedot. Siirry selaimesi osoiteriville (yleensä kirjoitat www.google.com tai mikä tahansa) ja kirjoita kyseinen numero. Saat kehotteen, jossa pyydetään käyttäjätunnusta ja salasanaa. Kirjoita (tai jättää tyhjäksi) oletusasetukset, joita olet etsinyt aiemmin. Nyt löydät itsesi reitittimesi sisällä olevalla erityisellä sivustolla.

Jos ei, sinun täytyy soittaa jokaiselle, joka asentaa reitittimen ja selvittää, mitä he asettivat kirjautumisnimeen ja salasanaan TAI palauttamaan sen menemällä itse reitittimeen, löytämään pienen nollauspainikkeen ja pitämällä sitä alhaalla. 30 sekunnin ajan. Odota vähän sen jälkeen, ja toista sitten tämän vaiheen ensimmäinen osa.

Löydä salasanasi

Sinun täytyy tehdä hieman murskata ympärilläsi, mutta älä tunne olevansa hukkua. Etsit langattomia suojausasetuksia – tämä saattaa olla langattoman, Wi-Fi-, WAN- tai tietoturvan alla tietyn reitittimen mukaan. Olet oikeassa paikassa, kun sivulla on asioita kuten “WPA” ja “WEP” ja vastaavat.

Salasanasi kirjoitetaan jonnekin täällä. Se voi olla suuri pitkä numero, tai se voi olla sana tai sekoitus kirjaimia ja numeroita.

Retrieving a Lost Wi-Fi Password
Etsi tällaista asiaa

Jos olet menossa ongelmiin

Jos kaikki muu epäonnistuu, voit aina soittaa Internet-palveluntarjoajallesi – pidät pitkään, mutta ne auttavat sinua lopulta.

Was this post helpful?
Yes
No

Suosittelemia ReviverSoft

MacReviver

MacReviver sisältää kaikki olennaiset työkalut joilla voit puhdas, optimoida ja ylläpitää Macin ja palauttaa sen suorituskykyä ja vakautta.

lataa nyt

Ongelmia Macin kanssa?

Ota VAPAA scan selvittää, miten voit puhdistaa ja elvyttää Macin.

lataa nyt

Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta