Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miksi minun Drivers minun PC?Why do I Need Drivers on my PC?


Rantz Hoseley

Konsolipelaaja tai PC-pelaaja? Käytin vain pelaamaan PC: ssä, mutta suurin osa pelaamisestani kuluu nyt Xboxiin. Järjestel- mien ja erilaisten viihteiden (Netflix, Vudu, UFC, Hulu, TMZ, lastFM, jne.) Kasvu Xboxilla on melkein varmasti varmistanut, että riippumatta siitä, mistä olen mielialalla, voin saada sen ilman huolestuttavaa “voiko videokortti käsitellä tätä?”

Luuletko, että LED-valaistus monitoreissa oikeuttaa ylimääräisen hinnan? Ei lainkaan. Erityisesti, koska näitä samoja ominaisuuksia pidetään “ydin” -toiminnallisina alle 200 dollarin monitorissa vuoden sisällä.

Olisitko koskaan ostamaan kiinteän valtion aseman? Kyllä, jo molemmissa työpöytäjärjestelmissäni ja “kannettaville” asemilleni, joita käytän sukkulamateriaaliin kotoa toimistoon tai demoihin. Minulla on ollut riittävästi levyvirheitä ja uudelleenmuotoiluongelmia kiintolevyaseman kanssa. Olen erittäin iloinen nähdessäni edullisten ja suurikapasiteettisten SSD-levyjen nousun.

Rantz Hoseley on työskennellyt maailmassa tarinoiden, sarjakuvien, proosan ja videopelien kautta, yli 25 vuoden ajan tuotemerkkien, kuten Star Trekin ja Disneyn Aladdinin, parissa. Hän on parhaillaan vakiinnuttanut uusia alueita digitaalisten kertomusten maailmalle yrityksen LongBox, Inc: n kanssa.

K. Miksi tarvitsen ohjaimia tietokoneellani?

A. Ajurit ovat olennainen osa tietojenkäsittelykokemustasi ja sellaista, jota yleensä ei kiinnitä huomiota. Tämä on, kunnes tietokoneesi huutaa ja huolehtii sellaisesta lapsesta, joka ei saanut viimeisintä videopelivälinettä Magical Oblivion Worldsin mestareista. Kuten sanottu lapsi, tietokone näyttää myös jäädyttämisen käyttäytymisen ja kieltäytyvän tekemästä mitä tahansa mitä haluat tehdä, ja toisin kuin onnellinen lapsi, Gramma Bernien kolmoissuklaamari ei tarjoa ratkaisua ongelmaan.

Siksi olen täällä. (Tietokoneen kuljettajat antavat, toisin sanoen olet pahoillani, olet omalla lapsella.) Onnea.)

Kuva: Gordon McAlpin

Ajurit ovat pieniä sovelluksia, jotka varmistavat, että ulkoiset digitaaliset laitteet (kuten kamerat, e-lukijat ja muut vastaavat) lisää tietokonelaitteistoa ( Blu-ray- soittimista langattomien hiirien taittumiseen) ja asennettuja ohjelmistoja (sekä “tuottavuus” että ” vapaa-luokat) toimii hyvin tietokoneesi laitteiston ja käyttöjärjestelmän kanssa. Ajurit päivitetään usein … tämä voi olla monista syistä. Turvallisuusparannukset, uudet standardit laitteistossa ja suorituskyvyn ja vakauden lisääminen ovat yksi yrityksen tärkeimpiä motivaattoreita, joilla yritys vapauttaa uuden kuljettajan version.

Lisääntyvä ongelma on pikku tosiseikka, että jokaisella yrityksellä on omat protokollansa ja kriteerinsä siitä, milloin ja miksi he julkaisevat uusia kuljettajia. Useimmat yritykset luovuttavat uusia ajureita, kun on tunnistettu bugi … mikä aiheuttaa käyttäjille merkittävää surua ja vaikeuttaa niiden käytettävyyttä. Monet yritykset kuitenkin julkaisevat vuosittaiset päivitykset, jotka parantavat suorituskykyä vähitellen ja käsittelevät pieniä asioita, jotka kertyvät (kuten uusien tietokoneen ominaisuuksien tukeminen). Sitten on olemassa “fidgety” yrityksiä. Nämä ovat yrityksiä, jotka näyttävät saavan uuden kuljettajan vapautuksen Jokainen. Aika. Sinä. Log. Päällä. Tätä pidetään yleisesti “huonoina käytänteinä” kuljettajien vapauttamiseksi, koska se vierauttaa ja ärsyttää asiakkaita ja sillä on kumulatiivinen vaikutus negatiivisen käsityksen syntymisestä kohti uusien kuljettajien lataamista ja asentamista. Jos olet käyttänyt tietokonetta pidempään kuin vuosi, kertoimet ovat korkeat, jos olet kohdannut tämän viimeisen luokan ajurit. Tietäen, etten voi korostaa tätä tarpeeksi … älä anna näiden kokemusten vaikuttaa teidän käsityksesi kuljettajien päivittämisen tärkeydestä. Vakavasti.

Jotta elämäsi ei olisi omistautunut kuljettajan päivityksiin, tässä on joukko ohjeita ja sääntöjä, jotka, jos niitä noudatetaan, tekevät tietokoneesi elämästä paljon helpompaa ja vaivatonta.

varmuuskopiot

Puhuin ReviverSoftin viimeisimmässä blogissani varmuuskopioiden tärkeydestä, ja se ulottuu kuljettajille, jossa on suuri sharpie-merkki, joka korostaa ja kiertää sitä.

Kiintolevylläni on “Lataukset” -hakemisto ja sen sisällä “Ohjaimet” -hakemisto, joka on hajonnut alihakemistoihin luokittain … “Laitteisto”, “Sovellukset”, “Video” jne. … edelleen alaluokkia tietyllä sovelluksella tai laitteella. Niinpä sovelluksissa on “Adobe”, “Microsoft”, “Google” ja paljon muuta. Tämä voi tuntua olevan hieman OCD-anal-retentive puolella, mutta on syytä tähän. Minä, ystäväni, olen laiska. Jos tietokoneeni laskee tehovirtauksen, laitteistovirheen vuoksi tai koska kissa kaatoi kahvia järjestelmään, en halua viettää seuraavia kahta päivää metsästämään alhaisia ​​kuljettajia ja sitten ärsyttää keskellä töitä, koska … ei , En asentanut kaikkia ajureita, jotka luulin tarvitsevani. Kun kaikki nykyiset (ja asennetut, tulemme takaisin tähän …) ajurit, jotka on järjestetty hakemistoon, voin vain kopioida kyseisen hakemiston CD-, DVD- tai flash-asemaan aina, kun lisään uusi ohjain, joka takaa, että minä ei ole stressiä etsiä ohjainta langattomaan verkkoadapteriin ilman, että voin siirtyä verkkosivustoon lataamasta sitä.

Nykyiset ajurit

Ajurit, jotka sinun täytyy “huolestua” tai jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita (koska heillä ei ole todennäköisesti uutta “käytettävissä olevaa ohjainta” -ilmoitusta) liittyvät niihin laitteisiin ja laitteisiin, jotka olet lisännyt tietokoneeseesi. Näytönohjaimet, äänikortit, CD / DVD / Blu-ray-asemat, Ethernet-kortit ja vastaavat ovat syytöksiä, jotka todennäköisimmin antavat sinulle “ongelmia”, kun on kyse siitä, että heidän on oltava tietoisia “ennalta ilmoittamattomista” ajuripäivityksistä. Jotta tämä olisi helppoa, asetan Outlook-kalenterin “tarkista ohjaimet” -tapahtuman neljä eri päivämäärää ympäri vuoden. Tapahtumamuistutuksella on luettelo tarvittavista laitteisto-ohjaimista sekä kunkin ohjaimen URL-osoitteet. Tämä vie vähän aikaa perustaa aluksi, mutta se poistaa mielenterveyden vastustuksen huolta ja pysyä sen yläpuolella, koska minun täytyy vain klikata linkkejä, tarkistaa, että minulla on uusin versio ja siirtyä eteenpäin. .

BETA ajurit

Ohjelmistokehityksessä käytimme leikillisesti viitata “Beta” lyhenneeksi “Virhe ja virhetestisovellus”. Nykyisin useimmat beta-ohjelmistot ja ohjaimet ovat paljon vakaampia ja yleensä suhteellisen “turvallisia”. Se sanoi, sinun on kysyttävä itseltäsi kaksi kriittistä kysymystä ennen kuin asennat mitään beta-ohjaimia.

  1. Onko nykyinen kokemukseni tähän sovellukseen / laitteistoon / laitteeseen tarpeeksi huono, että kaikki on parempaa kuin mitä tällä hetkellä kohdistuu?
  2. Voinko varata aikaa ja vaivaa mahdollisesti ilman tietokonetta 2 tai useamman päivän ajan?

Jos olet vastannut “kyllä” molempiin, niin se on “riskin arvoinen”, mutta se on ainoa ehto, jonka kannattaa asentaa beta-ohjaimia. Loppujen lopuksi olet tuottavuuskone, ei marsu. Ajoneuvojen huollon (ja valinnan) tulisi heijastaa tätä painopistettä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta