Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvorfor trenger jeg drivere på PC-en min?Why do I Need Drivers on my PC?


Rantz Hoseley

Console gamer eller PC gamer? Jeg pleide å bare spille spill på PC, men mesteparten av min spilltid er nå brukt på Xbox. Væksten av sjangere og ulike former for underholdning (Netflix, Vudu, UFC, Hulu, TMZ, lastFM, etc, osv.) På Xbox har ganske mye sikret at uansett hva jeg er i humør for, kan jeg få det der uten bekymre deg for “kan skjermkortet håndtere dette?”

Tror du LED-belysning i skjermer rettferdiggjør den ekstra prisen? Ikke i det hele tatt. Spesielt siden de samme funksjonene vil bli betraktet som “core” -funksjonalitet i under- $ 200-skjermer i løpet av året.

Vil du noen gang kjøpe en solid-state-stasjon? Yep, har allerede for både mine stasjonære systemer og for mine “bærbare” stasjoner som jeg bruker til skipsmateriale fra hjem til kontor, eller til demoer. Jeg har fått nok diskfeil og omformaterer problemer med diskstasjoner som jeg er veldig glad for å se økningen på rimelig og høy kapasitet, SSDer.

Rantz Hoseley har jobbet i verden med å fortelle historier, gjennom tegneserier, prosa og videospill, i over 25 år som arbeider med merker som Star Trek og Disney Aladdin. Han smider for tiden nye territorier i verden av digitale fortellinger med firmaet LongBox, Inc.

Q. Hvorfor trenger jeg drivere på PCen min?

A. Drivere er en integrert del av din databehandling, og en som du vanligvis ikke tar hensyn til. Det er til datamaskinen din skrik og caterwauls på deg som et barn som ikke mottok den nyeste videogame-avgiften til Masters of Magical Oblivion Worlds. I likhet med barnet vil datamaskinen din også vise oppførselen til å fryse opp og nekte å gjøre alt du vil ha det, og i motsetning til å håndtere et ulykkelig barn, gir Gramma Bernies trippel-sjokoladefudge ingen løsning på problemet ditt.

Det er det jeg er her for. (Datamaskin drivere problemet, det er. Beklager, du er alene med barna. Lykke til.)

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Drivere er de små appene som sørger for at eksterne digitale enheter (for eksempel kameraer, eReaders og lignende) ekstra maskinvare (fra Blu-ray- spillere til å kaste trådløse mus) og installert programvare (både i produktiviteten og i ” fritid “kategorier) fungerer jevnt med maskinvare og operativsystem. Drivere oppdateres ofte … dette kan være av mange årsaker. Sikkerhetsforbedringer, nye standarder i maskinvare og økt ytelse og stabilitet er blant de viktigste motivasjonene for at et selskap skal frigjøre en ny versjon av en driver.

Ytterligere kompliserer problemet er det lille faktum at hvert selskap har sine egne protokoller og kriterier for når og hvorfor de slipper nye drivere. De fleste bedrifter vil frigjøre nye drivere når det er identifisert feil … noe som forårsaker brukere betydelig sorg og hindrer deres brukervennlighet. Imidlertid vil mange bedrifter frigjøre “årlige oppdateringer” som gradvis forbedrer ytelsen og adresserer små problemer som akkumuleres (for eksempel støtte av nye datafunksjoner). Deretter er det “fidgety” selskapene. Dette er selskapene som ser ut til å ha en ny sjåførutgivelse hver. Tid. Du. Logg. På. Dette er vanligvis holdt som “dårlig praksis” for å frigjøre drivere fordi det alienererer og irriterer kunder og har den kumulative effekten av å skape en negativ oppfatning mot viktigheten av å laste ned og installere nye drivere. Hvis du har brukt en PC i mer enn et år, er oddsene høyt du har oppdaget drivere i denne siste kategorien. Å vite at jeg ikke kan stresse dette nok … ikke la disse opplevelsene påvirke oppfatningen av viktigheten av å oppdatere drivere. Alvor.

For å holde livet ditt fra å være dedikert til driveroppdateringer, er det her en håndfull retningslinjer og regler som, hvis de følges, vil gjøre livet til din datamaskin mye enklere og problemfri.

sikkerhetskopier

Jeg snakket i min siste blogg for ReviverSoft om viktigheten av sikkerhetskopier , og det gjelder for drivere, med en stor sharpie-markør som understreker og sirkler den.

På harddisken har jeg en “Nedlastinger” -katalog, og innenfor det er en “Drivers” -katalog, som er delt opp med underkataloger etter kategori … “Maskinvare”, “Apper”, “Video”, osv. .. med videre underkategorier etter spesifikke applikasjoner eller enheter. Så, i “Apps” har jeg kataloger for “Adobe”, “Microsoft”, “Google” og mer. Dette kan virke som om jeg er litt på den OCD-anal-retentive siden, men det er en grunn til dette. Jeg, mine venner, er lat. Hvis min datamaskin går ned på grunn av en strømmengde, maskinvarefeil, eller fordi katten banket over kaffen min på systemet, vil jeg ikke tilbringe de neste to dagene på jakt ned drivere, og deretter bli irritert midt i arbeidet fordi … nei , Jeg installerte ikke alle driverne som jeg trodde jeg trengte. Ved å ha alle gjeldende (og installert, kommer vi tilbake til dette …) drivere som er organisert i en katalog, kan jeg bare kopiere den katalogen til CD, DVD eller flash-stasjon når jeg legger til en ny driver, noe som sikrer at jeg ikke stresset med å prøve å finne en driver for mitt trådløse nettverkskort uten å kunne gå til nettstedet for å laste det ned.

Nåværende drivere

Driverne du trenger å “bekymre” om, eller ta en aktiv interesse i (siden de er svært lite sannsynlig å ha en “ny driver tilgjengelig” varsel) er de relatert til maskinvare og enheter du har lagt til på datamaskinen din. Videokort, lydkort, CD / DVD / Blu-ray-stasjoner, Ethernet-kort og lignende er de skyldige som sannsynligvis vil gi deg “problemer” når det gjelder å måtte være oppmerksom på “uanmeldte” driveroppdateringer. For å gjøre det enkelt, setter jeg opp en “sjekk driver” -hendelse i Outlook-kalenderen på fire forskjellige datoer i løpet av året. Hendelsespåminnelsen har en liste over maskinvaredrivere som jeg må sjekke, samt nettadressene for hver av driverne. Dette tar litt tid å sette opp i utgangspunktet, men det fjerner enhver mental motstand mot å ta vare på den og holder seg på toppen av den, siden alt jeg trenger å gjøre er å klikke på koblingene, kontrollere at jeg har den nyeste versjonen og fortsett .

BETA drivere

I programvareutvikling brukte vi sjokkerende til å referere til “Beta” som et akronym for “Bug og Error Triggering Application.” I dag er de fleste beta-programvare og drivere mye stabilere, og har en tendens til å være relativt “trygge”. Når det er sagt må du spørre deg selv om to kritiske spørsmål før du installerer noen betaversjoner.

  1. Er min nåværende erfaring med denne applikasjonen / maskinvaren / enheten dårlig nok til at noe er bedre enn det jeg for øyeblikket blir utsatt for?
  2. Kan jeg ha råd til tid og krefter for muligens å være uten min datamaskin i 2 eller flere dager?

Hvis du har svart “ja” til begge, så er det “verdt risikoen”, men det er den eneste betingelsen jeg vil anbefale å installere beta-drivere. Tross alt er du en produktivitetsmaskin, ikke en marsvin. Ditt vedlikehold (og valg) av sjåfører bør gjenspeile det fokuset.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt