Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Best Windows Backup SolutionsThe Best Windows Backup Solutions

Miksi varmuuskopioit asiasi?

Kiintolevyt eivät toimi koko ajan. Ne ovat yksi tietokoneesi hauraimmista osista, ja samaan aikaan kaikki tärkeät tiedot tallennetaan. Siksi tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi muualla on erittäin tärkeää. Ei ole vain hyvä palauttaa tärkeät tiedostot (kuten Omat tiedostot), mutta luo kuva kiintolevyltäsi ja varmista, että se on hyvä – koska haluat säilyttää Windowsin ja sovellusten asennuksen ja asetuksesi. Kukaan ei halua joutua etsimään kaikkia sarjanumeroitaan ja asentamaan kaikki uudelleen tietojen menettämisen jälkeen.

Mitkä ovat vaihtoehdot?

Varmuuskopioita on kaksi pääasiallista tyyppiä: asemapohjainen varmuuskopio ja pilvipohjainen varmuuskopio.

Drive-pohjainen varmuuskopiointi

Drive-pohjainen varmuuskopio käyttää jonkinlaista ulkoista laitetta, kuten kiintolevyä. Tässä ovat tämän lähestymistavan pluses and minuses.

+ Valvoo sinua

Drive-pohjaista varmuuskopiota hallitaan manuaalisesti tai käyttäjän aikataulun mukaan, pilvipohjainen tallennus voi olla usein taustalla ja automaattinen. Tietenkin on poikkeuksia.

+ Paljon turvallisempi

Drive-pohjainen varmuuskopio on yhtä turvallinen kuin muualla, toivottavasti Windowsin palomuurin takana. Pilviperusteisella varmuuskopioinnilla lähetät tiedostoja Internetin kautta, joka on luonnostaan ​​vaaratonta.

+ Nopeampi varmuuskopiointi

Drive-pohjainen varmuuskopiointi rajoittaa vain yhteys kiintolevyyn, joka on yleensä erittäin nopea. FireWire on paljon nopeampi kuin USB siirtää paljon tiedostoja.

– Voi epäonnistua yhtä helposti kuin sisäinen asema

Varmuuskopiointiasemat ovat yhtä hauraita kuin ensisijainen asema, joten tiedostoja synkronoidaan kahteen tai useampaan paikkaan.

– Rajoitettu taajuusmuuttajan koon mukaan

Tarvitset yhtä paljon tilaa varmuuskopioasemalla kuin ensisijainen asema, jopa puristamalla, joten se ajaa hinnan ylöspäin.

– On vaikea käyttää ja synkronoida useista paikoista tai etäyhteydellä

Yksittäinen varmuuskopiointiasema, jollei sitä käytetä erityisohjelmistolla, on pääsy vain tietokoneeseen, johon se on liitetty.

Cloud-pohjainen varmuuskopio

Pilvipohjainen varmuuskopio on verkkotallennustilaa ja synkronointia, joka on käytettävissä Internetin kautta. Tässä ovat tämän lähestymistavan pluses and minuses.

+ Ei tarvita lisälaitteita

Cloud-pohjainen varmuuskopio on ohjelmistopohjainen, joten sovelluksen hinta, jos sellainen on, on ainoa este.

+ Synkronoi ja varmuuskopioi helposti

Cloud-pohjainen varmuuskopio pyrkii käyttämään handsfree-toimintoja mahdollisimman vähän käyttäjän toimia.

+ Ei luottaa mihinkään asemaan, joka voisi epäonnistua

Teidän aineenne on tallennettu kaikkialle verkkoon, joten ei ole kovin todennäköistä, että menetät tietosi yhteen katkoksiin.

– Tietoturva on ongelma, koska pilviliikenneratkaisut hakkeroidaan tai poistetaan

On olemassa lukuisia raportteja pilvipohjaisesta varastosta hakkerointiin tai lopettamiseen.

– Rajoitettu Internetin nopeuksilla

Suurten tiedostojen varmuuskopiointi Internetissä voi kestää todella kauan ja lisää palveluntarjoajasi Internet-käyttökiintiösi.

– Vapaat ratkaisut sisältävät vain muutaman gigatavun tallennustilaa

Rajoitat pari gigatavua, ellei maksat käteistä, mikä rajoittaa tämän ratkaisun vain olennaisiin tiedostoihin.

Aion puhua vapaita ratkaisuja sekä ajaa ja pilvi-pohjainen varmuuskopio, sitten puhua maksetuista ratkaisuista. On tärkeää valita yksi riippumatta siitä, mikä se on. Kukaan ei halua menettää tärkeitä asiakirjoja ikuisesti.

Vapaa varmuuskopiointiratkaisuja

Drive-Based

Windowsin varmuuskopiointi ja palautus on Windows XP-, Windows Vista- ja Windows 7 -sovelluksen mukana toimitettava sovellus. Sen etu on sisäänrakennettu ja voit varmuuskopioida joitain tai kaikkia tiedostoja. Etsi Windows Vistassa ja 7: ssä napsauttamalla Käynnistä ja Ohjauspaneeli ja kirjoita sitten Varmuuskopio Etsi-ruutuun ja paina Enter ja valitse sitten varmuuskopio tietokoneesta ja valitse sitten Asenna varmuuskopio . Napsauta Windows XP: ssä Käynnistä , Suorita … , kirjoita sitten ntbackup.exe ja paina Enter . Jos se ei toimi, sinun on asennettava se Windows XP -levylläsi.

Windowsin varmuuskopiointi ja palautus on hieman alkeellinen. Voit valita yksittäisiä tiedostoja varmuuskopioimiseksi ja jopa luoda kuvan kiintolevyltä, mutta hienosäätö ei ole kysymys. Se ei myöskään tue pilven varmuuskopiointia tai varmuuskopiota verkkoon asennetulle kiintolevylle … vain liitetylle asemalle, CD: lle tai DVD: lle.

Microsoft SyncToy on vähän tunnettu, ilmainen apuohjelma, jonka avulla voit synkronoida tiedostoja kahden eri sijainnin välillä, mikä tarkoittaa, että nämä tiedostot ovat samat riippumatta siitä, missä ne ovat. Se on yksinkertainen muotoilu ja käyttäjäystävällinen, mutta rajoitettu vaihtoehtoja. Vaikka autosynktiedostoja, kuten muutkin sovellukset, eivät välttämättä onnistu, voit suorittaa manuaalisen tai aikataulun mukaisen synkronoinnin aina, kun haluat.

SyncBack on toinen yksinkertainen ratkaisu sekä tiedostojen synkronointiin että niiden varmuuskopiointiin. Kuten muissakin sovelluksissa, se ei ole täysin täynnä, mutta suurin osa käyttäjistä tekee työtä hienosti.

Todo Backup on ilmainen, mutta monipuolinen ratkaisu niille, jotka haluavat paljon valvoa varmuuskopioitaan. Todo Backup varmuuskopioi verkkoasemaan ja jopa FTP: n kautta, jotka ovat todella mukavia lisäyksiä. Sen tarjoamia ominaisuuksia on vaikea voittaa.

Pilvipohjaiset

Dropbox tarjoaa kaksi gigatavua tallennustilaa, ja se on yksi helpoimmista pilviperusteisista synkronointi- ja varmuuskopiointisovelluksista. Se luo virtuaalisen aseman tietokoneellesi Documents-kansiossasi, jossa on kaikki tärkeät tiedostot pilvessä, ja luo myös paikalliset versiot tiedostoista, jotka synkronoidaan automaattisesti ilman minkäänlaisia ​​toimia. Käytä sitä kuten Documents-kansio tärkeimmistä tiedostoistasi. Aina kun käytät Dropboxia mille tahansa tietokoneelle tai mobiililaitteelle, voit olla varma, että se on uusin versio. Voit myös jakaa kansioita tai tiedostoja helposti muiden Dropbox-käyttäjien kanssa.

Microsoft SkyDrive on toiminnallisesti samanlainen kuin Dropbox, mutta koska se on Microsoft, se on hieman paremmin integroitu Windowsiin. Lisäksi se tarjoaa 25 Gt vapaata, mutta jokaisen yksittäisen tiedoston on oltava vähintään 50 gigatavua. Se on verkkotallennus, tavallinen ja yksinkertainen.

Jos haluat vain luoda kiintolevyn kuvan ja laittaa sen jonnekin muualle, ilman erillistä varmuuskopiota, pilviä tai synkronointia, niin DriveImage XML on hyvä valinta ja ilmainen yksityiseen käyttöön.

Maksulliset varmuuskopiointiratkaisut

Drive-Based

SyncBackSE ja SyncBack Pro ovat edellä mainittujen SyncBack-maksullisten versioiden maksut. Jokainen on paljon täysi ominaisuus eri asteissa. Tarkista verkkosivustosta täydellinen lista Free, SE ja Pro-ominaisuuksien eroista ja päätä itse, mikä sopii sinulle parhaiten. Pidän siitä, että Pro voi integroida Amazonin ja Googlen tallennusratkaisuihin. SE on 35 dollaria ja Pro on 55 dollaria.

Pilvipohjaiset

MozyHome on suosittu pilvipohjainen varmuuskopio- ja tiedostojen synkronointiratkaisu, joka kulkee Webin kautta ja maksaa $ 6 / kk 50 Gt: n ja yhden PC: n sekä 10 dollaria kuukaudessa 125 Gt: n ja kolmen PC: n osalta. Koska vain yksi tietokone osana varmuuskopio suunnitelma ei näytä kovin tehokas, niin 10 dollaria suunnitelma näyttää parhaiten täällä. Kuten DropBox, varmuuskopiointi ja synkronointi tapahtuu automaattisesti ja taustalla.

Yksi hienoimmista asioista Backblaze on hinta. 5 dollaria kuukaudessa per PC, rajoittamattoman varmuuskopioinnin tallennustilaa varten. Kuten MozyHome, se toimii taustalla, mutta toisin kuin MozyHome, se ei tarjoa synkronointiratkaisuja. Se on täysin online-varmuuskopio, mutta jos se on mitä haluat, hinta on oikea, varsinkin jos sinulla on paljon tiedostoja. Jos sinulla on enemmän kuin kaksi tietokonetta eikä paljon tiedostoja, niin MozyHome on parempi sopimus.

Carbonite on kallein ratkaisu, mutta myös tunnetuin ja luotettavin, joten kannattaa maksaa niistä vain luottamuksen perusteella. Kotipaketti maksaa 60 dollaria vuodessa per PC, joka toimii $ 5 / kk, rajoittamattoman varmuuskopioinnin. Tämä julkaisu ei tue ulkoisten kiintolevyjen varmuuskopiointia, ärsyttävää rajoitusta. Tästä syystä tarvitset HomePlusin, joka maksaa 99 dollaria vuodessa (8,25 dollaria / kk). HomePlus lisää myös aseman kuvantamisen, ominaisuutta, joka on huomattavasti poissa muista pilviperusteisista varmuuskopiointiratkaisuista. Jos sekä pilvi että kokonaisjärjestelmän kuva ovat tärkeitä sinulle, niin tämä on tapa mennä.

Onnea ja kerro meille huomautuksissa, mitä varmuuskopiointiratkaisua olet kokeillut!

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta