Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Windows 8 Release Preview on Out!The Windows 8 Release Preview is Out!

Windows 8: n aloitusnäyttö ei ole muuttunut lainkaan.

Windows 8 Release Preview on out! Jos olet seurannut blogissamme jonkin aikaa tai et ole vielä kokeillut, kokeile Windows 8 Consumer Preview, vähemmän kehittynyttä edeltäjää tähän versioon. Itse asiassa tässä on osa 1 ja osa 2 ohjeistamme sen asentamiseen.

Jos haluat asentaa uuden, yllä olevat ohjeet ovat täsmälleen samat, mutta URL-osoite on hieman muuttunut. Tartu Windows 8 -version esikatseluun täältä.

Joten mitä on muutettu Kuluttajien esikatselun ja julkaisun esikatselun välillä? Pertti kysyit.

  • Aero poistetaan
  • Ihastuttavat läpinäkyvät ikkunat, pyöristetyt kulmat ja muut Windows Vistan ja Windows 7: n tyypilliset näkyvät ja näkyvät Windows 8: n aiemmissa versioissa on poistettu julkaisun esikatselusta. Microsoft valitsee entistä houkuttelevamman ulkoasun, ehkä kannustaa sinua pitämään kiinni Windows 8: n Metro-kuvakohtaisesta osasta, eikä sekaantua todellisiin ikkunoihin niin paljon.

  • Windows Media Centerin poistaminen
  • Vaikka Windows 8: n aikaisemmassa esikatselussa on läsnä, julkaisun esikatselussa ei ole Media Centeria ruutuun eikä kumpikaan lanseeraus tuotteesta. Microsoft lopulta haluaa sinun maksavan maksun lataamasta sitä lisäosina. Onneksi voit silti kokeilla Media Centeriä napsauttamalla Product Key -tunnuksen yläpuolella olevaa URL-osoitetta.

Microsoft saattaa olla muutamia pieniä eroja, sillä Microsoft ei ole kovinkaan valmis. Paras tapa löytää ne on kokeilla sitä!

Muista, että kuluttajat siirtyvät kuluttajan esikatselusta julkaisun esikatseluun menettää kaikki tiedostot ja asetukset. Harkitse tätä hauska tapa kokeilla uutta käyttöjärjestelmää – varmuuskopioida tiedostot ja älä tallenna mitään kriittisesti tärkeää Windows 8: ssa.

Onnea ja pidä hauskaa!

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta