Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Windows 8 Release Preview er Out!The Windows 8 Release Preview is Out!

Startskjermbildet for Windows 8 har ikke endret seg mye i det hele tatt.

Windows 8 Release Preview er ute! Hvis du har fulgt med i bloggen vår for en stund, eller om du ikke har det, kan du ha prøvd Windows 8 Consumer Preview, den mindre utviklede forgjengeren til denne versjonen. Faktisk er her del 1 og del 2 av våre instruksjoner for å installere den.

For å installere denne nye er instruksjonene ovenfor nøyaktig det samme, men nettadressen er endret litt. Ta tak i Windows 8 Release Preview her.

Så hva er endret mellom forbrukerforhåndsvisningen og utgivelseseksempelet? Glad du spurte.

  • Fjernelsen av Aero
  • De fancy gjennomsiktige vinduene, avrundede hjørner og andre prangende effekter som er typiske for Windows Vista og Windows 7, og presentert i tidligere versjoner av Windows 8, er fjernet fra Release Preview. Microsoft velger et mer stoisk utseende, kanskje for å oppmuntre deg til å holde fast i Metro-ikonbasert del av Windows 8 og ikke rote med faktiske Windows så mye.

  • Fjerning av Windows Media Center
  • Selv om det finnes i den tidligere forhåndsvisningen av Windows 8, har Release Preview ikke Media Center ut av boksen, og det vil heller ikke starte produktet. Microsoft vil etter hvert ha deg til å betale en avgift for å laste den ned som tillegg. Heldigvis kan du fortsatt prøve ut Media Center ved å klikke på Vanlige spørsmål i URL-adressen ovenfor for produktnøkkelen.

Det kan være andre små forskjeller som Microsoft ikke er veldig kommende med. Den beste måten å oppdage dem på er å prøve det!

Husk at de som flytter fra forbrukerforhåndsvisning til utgivelseseksempel, vil miste alle filene og innstillingene dine. Vurder dette som en morsom måte å prøve et nytt operativsystem på – sikkerhetskopiere filene dine, og lag ikke noe kritisk viktig i Windows 8.

Lykke til og ha det moro!

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt