Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää IPv6All You Need to Know about IPv6

Kaikki Tietoja IPv6: sta ja sen maailmanlaajuisesta käynnistämisestä

Maailman IPv6-käynnistyspäivä on tämän siirtymän käyttöönottopäivä.

Kesäkuun 6. päivä on monia asioita: D-Day -vuosi, Kansallinen juoksupäivä ja ensimmäisen ajettavan teatterin avajaispäivä. Se on myös Maailman IPv6-käynnistyspäivä . IPv6 tarkoittaa Internet-protokollan versiota 6. Se kuulostaa erittäin tekniseltä, joten anna sen hajottaa: nykyään päivämäärä, jolloin kaikki Internet-puolelta käytettävät Internet-protokollan (IP) osoitteet muunnetaan 32-bittisestä 128 bittiseksi . Tämä on niin, että meille kaikille on paljon enemmän osoitetta. Menemme noin 4,3 miljardista osoitteesta, jotka kaikki on otettu, 3,4 x 10 38 osoitteeseen.

Tämä tarkoittaa, että vanhemmilla selaimilla , verkkokokoonpanoilla, reitittimillä ja järjestelmillä voi olla ongelmia tällä hetkellä, erityisesti kolmannen maailman maissa. Se vaatii hieman valmiutta valmistautua IPv6: n käyttöönottoon, ja on tapahtunut melkoista ennakkoilmoitusta … mutta on mahdollista, että jotkut paikat eivät halua tai pysty tekemään siirtymistä. Tämä on mitä maailman IPv6-käynnistyspäivä koskee … lisätä tietoisuutta ja saada maailman internet-palveluntarjoajat tekemään vaihtaa tänään.

Tässä on hyödyllinen Google- kaavio , joka selittää tämän siirtymän.

Mitä sinä ja minulle on kyse, on melko todennäköistä, että Internet-palveluntarjoaja on jo ryhtynyt tarvittaviin toimiin. Et voi havaita mitään seisokkiaika lainkaan. Mutta nyt on käytössä miljoonia osoitteita, joten sen pitäisi kestää jonkin aikaa ennen kuin näitä numeroita täytyy laajentaa uudelleen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta