Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

IPv … Mitä? Minun täytyy tietää tämä Miksi?IPv … What? I Need to Know This Why?

Olet ehkä kuullut, että tänään alkaa pitkä siirtyminen IPv4 Internet -standardista IPv6: een. Mutta kuten useimmat meistä, luultavasti ei ole aavistustakaan, mikä tämä tarkoittaa. Tässä on selkeä selitys siitä, mitä siirtymä tarkoittaa ja mitä sinun on tiedettävä eteenpäin.

Tiedätkö, kuinka useimmat web-osoitteet ovat sana muodossa (kuten reviversoft.com ) ja numero muodossa (74.205.9.2 in ReviverSoft tapauksessa)? No, on vain niin monta sarjaa 4 numeroa mennä ympäri, ja Internet on loppunut. Joten on olemassa poistettu prosessi siirtyä joukkoon 6 numeroita, nimeltään IPv6.

Miksi on huono, että Internet on loppumassa osoitteista? Jos uudella sivustolla ei ole siihen osoitettua osoitetta, kukaan ei voi tavoittaa sitä. Se on kuin ongelma, kun puhelinluvut ovat loppumassa ja monet erilaiset ratkaisut, joita puhelinyritykset ovat löytäneet. Tämä ei vaikuta vain sivustoihin, joita käytit, vaan myös osoitteen, joka on osoitettu tietokoneellesi, jota käytät juuri nyt.

IPv4 tukee perspektiivisesti 4 294 986 296 osoitetta, kun taas IPv6 tukee 340,282,366,920,938,463,463,374,607,431,768,211,456 osoitetta. Se vie todella kauan, jotta voimme loppua IPv6-osoitteista. Ihmisen sivilisaatio saattaa päätyä ensin.

Tänään on World IPv6-päivä, eli verkkotunnusten palvelimia, tietokoneita, jotka ohjaavat verkkosivustojen osoitteiden käyttämistä, joutuvat siirtymään IPv6: een mahdollisuuksien mukaan.

Monet Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa kamppailevat käsitellä ja olla yhteensopivia IPv6: n kanssa, ja monet teistä saattavat jo jonkin aikaa melko pitkään hidastaa hitautta, koska nämä palveluntarjoajat alkavat vaihtaa. Myös vanhempien selainten käyttäjiä saattaa olla vaikea vierailla tietyissä sivustoissa.

Onneksi uusimmat versiot kaikista suurista selaimista, kuten Google Chrome , tukevat täysin IPv6: ta. Itse asiassa jotkut selaimet suorittavat tarkistuksen sivustoista, jotka käyttävät sekä IPv6: ää että IPv4: ää, ja jos IPv6 on nopeampi, se lataa sen sijaan, jotta se antaisi sinulle lisävoiman.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, jotta siirtyminen siirtyisi nopeammin. Sinun on vain vastattava hitauteen Internetissä, jos et kokeile sitä, kun taas valtava hämähäkki, joka on Internet, tekee hidasta siirtymää.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta