Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Top 5 Things to Know Driver ReviverTop 5 Things to Know about Driver Reviver

Kun olet ostanut Driver Reviverin, se tekee upean työn skannaamalla tietokoneesi ja päivittämällä kaikki sen ohjaimet. Se ei kuitenkaan ole kaikki, mitä tuotteemme tarjoaa. Haluamme näyttää sinulle lyhyen top 5 -luettelon siitä, mitä sinun tarvitsee tietää Driver Reviverista.

1. Järjestelmäohjaimen varmuuskopio

Napsauta Varmuuskopiointi (kaksoisnuoli) -kuvaketta. Napsauta sitten Käynnistä varmuuskopiointi varmuuskopioidaksesi tietokoneen koko ohjainjoukon. Tämä on hyödyllistä suorittaa ensin, jos jotain tapahtuu ohjaimen päivitysprosessin aikana. Voit varmuuskopioida kaikki ohjaimet tai vain tietyt ohjaimet.

2. Järjestelmän ohjaimen palauttaminen

Napsauta Varmuuskopiointi (kaksoisnuoli) -kuvaketta. Napsauta sitten Aloita palautus . Tämä palauttaa kaikki tai kaikki varmuuskopioidut ohjaimet aiemmin luomastasi varmuuskopiosta.

3. Automaattinen skannaus

Päätä, milloin Driver Reviverin pitäisi toimia.

Napsauta Asetukset (ratas) -kuvaketta. Napsauta Yleiset-välilehteä . Yleiset asetukset -kohdassa voit määrittää automaattiset tarkistukset joka kerta, kun Driver Reviver käynnistetään, tai päättää käynnistää sen manuaalisesti (mikä on oletusarvo.) Voit myös valita, suoritetaanko Driver Reviver -ohjelma, kun käynnistät tietokoneen. Tämä vaihtoehto on oletusarvoisesti käytössä.

4. Aikataulutukset

Valitse, kuinka usein haluat suorittaa tarkistuksia.

Napsauta Asetukset (ratas) -kuvaketta. Napsauta Yleiset asetukset -välilehteä . Valitse Aikataulun asetukset -kohdassa, haluatko suorittaa ajoitetun tarkistuksen kerran päivässä, viikossa vai et ollenkaan. Valitse sitten päivämäärä ja kellonaika tai viikonpäivä ja määritä sitten ajoitettu tarkistus napsauttamalla Käytä.

5. Kuljettajan poissulkemiset

Valitettavasti jotkut ohjaimet saattavat aiheuttaa ongelmia päivitettäessä. Vaikka jotkin päivitykset voivatkin olla harvinaisia, ne voivat aiheuttaa ristiriitoja järjestelmän kanssa.

Voit sulkea ajurit, joita ei pitäisi päivittää, tulevista tarkistuksista lisäämällä ne Ohjainten poissulkemisluetteloon .

Siirry Skannaustulokset- sivulle, kun olet suorittanut ohjaimen skannauksen. Etsi ei-toivotut päivitykset tulosluettelosta ja napsauta hiiren kakkospainikkeella kutakin, jos haluat valita vaihtoehdon Lisää ohjaimet poissulkemisluetteloon . Niitä ei päivitetä seuraavan aikataulutetun tarkistuksen aikana.

Voit poistaa ohjaimen poissulkemisluettelosta siirtymällä Asetuksiin ja sitten Ohjainten poissulkeminen nähdäksesi ohjaimen poissulkemisluettelosi . Valitse sitten ohjaimet, jotka haluat päivittää, ja napsauta Poista kohde tai, jos haluat niiden kaikkien päivittyvän, napsauta Poista kaikki kohteet. Ne sisällytetään sitten tuleviin skannauksiin.

Meillä on lisää vinkkejä, joiden avulla voit parantaa ja optimoida tietokonettasi. Napsauta tätä, jos haluat hallita tilausvaihtoehtojasi, ja varmista, että olet rekisteröitynyt Vinkkejä ja vihjeitä -uutiskirjeeseemme.

Kiitos taas!

ReviverSoft-tiimi

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta