Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO Blue Screen of Death ErrorA Guide to the BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO Blue Screen of Death Error

Virhe Nimi: BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO

Pysäytä koodi: 0x00000074

Sinulla on yksi syy siihen, että olet täällä.

Joko autat ystävää, joka kokee tämän erityisen Blue Screen of Death -virheen, tai yrität korjata sen itse. Riippumatta tavoitteistasi, tervetuloa – olet tullut oikeaan paikkaan. Jos sinulla on BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO-virhe, tuloksena oleva ruutu pitäisi näyttää tältä:

BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO
Windowsin versiot ennen Windows 8: ta.

Tai tämä:

BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO
Windows 8: ssa.

Kaikki käyttäjästä BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO

Ensinnäkin, BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO-virhe johtuu tietokoneesi rekisteriin liittyvistä virheistä. Kun nimet, kuten Blue Screen of Death ja rekisteri ovat heittäytyneet, olet todennäköisesti melko huolissaan juuri nyt – anna minun selittää, mitä nämä asiat ovat ennen kuin jatkamme.

Tietokoneen rekisteri on enemmän tai vähemmän sen sisällysluettelo. Tämän sisällysluettelon avulla voit etsiä kaikki tietokoneellasi, käyttöjärjestelmästä suosikki-selaimellesi, kappaleisiisi ja peleihisi. Jos rekisteri on vahingoittunut, etenkin käyttöjärjestelmään johtavat osat, saat tämän virheen ja tietokoneesi on todennäköisesti tullut käyttökelvottomaksi toistaiseksi.

Sinisen näytön kuolema on virhe, joka esiintyy aina, kun tietokoneesi havaitsee jotain, jota se ei pysty käsittelemään. Se sulkeutuu estämään lisävahinkoja, ja useimmissa tapauksissa se on huolesi loppu – useimmat ihmiset eivät koskaan enää tapaa BSoD: tä, ja vaikka niillä on usein ongelmia sen kanssa, se on yleensä korjaettavissa.

Tässä tapauksessa vahinko on kuitenkin vakava. On kolme mahdollista ongelmaa: viallinen muisti (RAM), viallinen kovalevy tai ohjelma, joka on vahingoittanut rekisteriäsi.

Jos haluat testata entistä, poista RAM-muistit ja jättää vain yksi, testaamalla, mitä keppiä ei anna järjestelmän käynnistyä. Jos mikään niistä ei ole ongelman lähde, se ei ole RAM-ongelma – ja jos et tiedä, miten tämä tehdään, hanki teknikko.

Seuraavaksi kannattaa yrittää antaa Windowsille Käynnistyskorjaus korjataksesi ongelmasi tai käynnistyksen viimeisimmästä hyvästä konfiguraatiosta. Jos kumpikaan näistä ei toimi, sinun täytyy joutua palauttamaan kiintolevyasema – koska kiintolevy on viallinen tai ohjelma vahingoittanut rekisteriä korjauksen jälkeen.

Voit myös kokeilla Registry Reviver -ohjelmaa ja selvittää, voiko sen rekisterin puhdistus ja optimointi poistaa tämän virheen.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys valmistajaan tai Microsoft.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta